Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework gp niewypał ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie. Dlaczego gp jest teraz tak trudny wchuj że tylko w silverze i bronzie można nim coś wiecej ugrać? Na moje zjebali go teraz po całości. To E jest tak usseles, że każdy ogarnięty weźmie i sobie zniszczy beeczke i całe łącze pada. Porażka jak dla mnie ten rework. Albo ja nie ogarniam jak to gówno działa. Ta gra staje sie coraz bardziej pojebana (y) 

Opublikowano

Jak się nie umie... Stawiasz e gangplanka zdala od enemy i czekasz aż ma 1hp, wtedy dajesz beczke pod nogi przeciwnika i odpalasz tą swoją co jest dalej od przeciwnika i leci mu dużo dmg. GP jest strasznie silny, to jego E jest napewno lepsze niż stare a buff na R i W też świetny więc rework na +

Opublikowano

Jak dla mnie rework należy uznać do udanych. Wciąż czekam na rework Yoricka  :rolleyes:

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Jak dla mnie rework należy uznać do udanych. Wciąż czekam na rework Yoricka  :rolleyes:

Yyyy po co? To gówno wszędzie niszczy. Na midzie tym Yorickiem orałem Dianę bo te ghoule niszczyły całą jej tarcze i nie pozwalały jej last hitować. Na suppie też jechanka pod muramane + full tank xD

A co do GP to jego E trzeba sprytnie ukrywać a potem połączyć i zdetonować za pomocą tego ukrytego. Kwestia czasu i jakiś pros wyciągnie, zdradzi fajne tajniki i będzie oranko.

Opublikowano

GP stał się o wiele silniejszy od reworka, tylko trochę cięższy do ogarnięcia.

Troche grania i sam go ogarniesz, nie jest nawet trudny ;)­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie grałem ostatnio, ale z tego co zauważyłem, to GP jest dużo silniejszy teraz. W late game potrafi na prawdę dużo namieszać, a najlepiej jak rozwala te beczki ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Beczki skillowe, oczywiście że wypał. High elo banned or picked. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...