Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena

Patryk542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Prosiłbym o wycenę konta world of tanks.

Nick: Pan_Patryczek

Czołgi:

IX tier:

WZ-111 1-4

VIII tier:

110

T32

FCM50T

WZ-132

VII tier:

M12

VI tier:

VK 30 01 D

Type 64

V tier:

M7

I kilka niższych tierów.

15k wolnego doświadczenia

Ponad 400k do wymiany

400k srebra

LINK: http://wot-ts.eu/nickname/eu/Pan_Patryczek/

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Masakra z tą sprzedażą konta dzisiaj miałem chyba 3 bitw w których we wszytkich przypadkach gracz miał około 1300-1600wn8 , i co robili? stali z tylu ''broniąc artylerii'', pisałem z każdym razem co oni robią i nic nie odpisywali czyli ''typowe zachowanie pomidora''...

Ja nie rozumiem jak można kupować konto (sprzedawać to eszcze rozumiem) , jakim to trzeba być nieudacznikiem żeby nie dojść do czegoś samemu, jaka w tym przyjemność?..Kupi taki jeden z drugim konto, będą grali na X i się będą dziwić że każdy ich ciśnie od noobów że mając 1500 wn8 stoi z tyłu i patrzy czy jest równa lina końca mapy

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...