Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym się różni tania podkładka od takiej np 100zł?

Rafi123k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo przymierzałem sie do kupna podkładki takiej wyzszej jakosci bo myszke mam bdb i nastawilem sie ze bd musial dac z 100-150 ale ostantio kolega mi mowił ze w netto są pojechałem i za 20zł kupiłem taką w chu... duża myszka śmiga elegancko i tutaj moje pytanie czym sie rózni taka podkładka od takiej za np 100zł??

Opublikowano

Zakładam, że masz a4tech x7, a ta podkładka jest spoko, nie ma większej różnicy w porównaniu do qck czy innych podobnych i droższych

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Zależy jaką masz podkładkę. Przeważnie: przyleganiem do biurka, chłonnością potu, łatwością czyszczenia, ślizgiem, grubością, kontrolą myszki, feelingiem.

Opublikowano

Podkładki są przeróżne, długo by wymieniać czym się mogę różnić, ale najbardziej o cenie świadczy marka np. Razer.. ;)

Opublikowano

W większości płacisz za markę, materiał z którego jest stworzona (śliski albo taki bardziej szorstki), rozmiar i jakość produktu.
To jest to samo co z odzieżą i obuwiem, kupisz buty z nike/adidas za kilkaset złotych, albo kupisz inne, niekoniecznie gorsze, za np. 100zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...