Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grafik 3d z kilkoma pracami ? zrób więcej i uzupełnij galerie

Z maxem pracuje jakoś juz od 2013 wiec trochę zdążyłem się nauczyć i porobić sobie kilka modeli. Wszystkiego tutaj dawać nie będę, ale na komputerze mam tego znacznie więcej :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie wyróżnia się niczym w otoczeniu osób zajmujących się 3d

Prace średnie może dlatego że inni wykorzystali najlepszy towar.

No mogę polecić acz kowiek chce sprzedać sety które można bez problemu dostać za free

1912513.jpeg

Opublikowano

A ja polece. prace ma ładne i starannie wykonane ;)­

Opublikowano

No mogę polecić acz kowiek chce sprzedać sety które można bez problemu dostać za free

Asek przyjacielu daj te sety, bo jestem biedny w pizdu :( :( bony na socetach robie.

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

No ciekawe czy się nie wyróżniam, jeszcze niedawno pisałeś mi "że chcę się popisać 16 animacjami" :)

Jakbyś zobaczył w jaki sposób zostały zrobione to byś zobaczył, że jednak się wyróżniam.

Opublikowano

Podobają mi się te npc bo nie są doskonałe jak metin, widać ranciki itp to jest w tym właśnie fajne  <3 

Apropo galerii troszkę uboga mógł byś się pochwalić co nie co skoro masz na pc  ;) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Podobają mi się te npc bo nie są doskonałe jak metin, widać ranciki itp to jest w tym właśnie fajne  <3 

Apropo galerii troszkę uboga mógł byś się pochwalić co nie co skoro masz na pc  ;) 

­

Najwyżej za jakiś czas coś wrzuce ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...