Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem z działaniem L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, działa wam #L obecnie ?Jeśli jest coś na stronie #L to sorka ale obecnie nie mogę tam wejść, nie wiem z jakiego powodu(mam suba), nie injectuje się zwyczajnie od kilku godzin, ktoś też to ma?

Opublikowano

Co to znaczy, że nie injectuje?

Sprawdź mój temat o tym problemie: https://www.joduska.me/forum/topic/96748-leaguesharp-not-injecting-thread/ 

Napisał Ci wyraźnie, że nie może wejść na forum joduski, a podsyłasz mu poradnik, który właśnie tam się znajduje.

Witam, działa wam #L obecnie ?Jeśli jest coś na stronie #L to sorka ale obecnie nie mogę tam wejść, nie wiem z jakiego powodu(mam suba), nie injectuje się zwyczajnie od kilku godzin, ktoś też to ma?

Sprawdź, czy masz zaznaczone Injectowanie w L#.

Jeśli tak i mimo wszystko nie injectuje się, tak jak powinno, to odznacz tę opcję.

Gdy już Ci się gra załaduje, zaznacz ponownie Inject i przeładuj L# (standardowo F5).

Jeśli nadal nie działa, to kliknij w L# "Appdata", następnie wyłącz Sharpa i skasuj całą zawartość otwartego folderu.

Powinno pomóc. :)

Opublikowano

No jak to nie może wejść na forum z nieznanego powodu, co za bzdury, napisał, że ma suba... niech przywróci sobie passy albo da screena z tego, co mu uniemożliwia zalogowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...