Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imprezy i wasze "Sposoby" na alko !

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, są wakacje więc dużo imprezuję ze znajomymi lecz mam mały problem. Jedyna zasada jak pijemy to "Pije się do końca, nie marnuj trunku bogów" Dajmy na przykład wczorajszy incydent. Jadę ze znajomymi na działkę posiedzimy trochę i siadamy do wódki tutaj zaczyna się problem dajmy na to wczoraj byliśmy w 7 osób ale 5 wymiotowało a oczywiście wychodzi tak że ja z koleżanką tylko sprzątamy bo alko nie rusza ;/ Wiem, wiem spodziewaliście się pewnie kolejnego laika co napisze "Jak nie wymiotować?" "Jak dużo pić aby nie wymiotować?" "Jak dużo wypić bez konsekwencji?" Ale mój problem wygląda trochę inaczej i uwierzcie wolałbym wymiotować całą noc i mieć dobrą banie niż śmiać się z innych i sprzątać :/ Przepijam nawet ojca i dziadka a to chyba trochę jest nie tak... Próbowałem już mieszać ... popijać piwem szybko pić i tych wszystkich znanych sposobów. Może spróbować nie spać całą noc wcześniej i pić na głodnego ? Jak myślicie ? Proszę o wypowiedzi bez spin i "Najeżdżania na mnie" ponieważ piszę poważnie. 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Pij na czczo, to moment Cię weźmie, ale nie polecam.

Opublikowano

Mieszaj alko, przebywaj w cieple, pij na czczo. Nie znam lepszych sposobów. 

Opublikowano

Przestań pić dobre alkohole, bo pewnie chopina pijesz i dlatego cię trzyma. Kup tanie płyny do ust z biedry, tj. drinki smakowe i popij sokiem

Opublikowano

Dobra to tak .. Popijając mlekiem to szybciej walne bełta niż wbije mi dobra bomba. Nie mam zamiaru pić spirytu i najtańszych wynalazków z biedry .. Więc teraz spróbuję pić na głodnego .. Tam dla kolegi wyżej próbowałem 2 sterny strong gdzie to są c*****e lecz mocne piwa przed wódką i dalej jakoś nie sieka.

33eHdSv.png

Opublikowano

Witam, są wakacje więc dużo imprezuję ze znajomymi lecz mam mały problem. Jedyna zasada jak pijemy to "Pije się do końca, nie marnuj trunku bogów" Dajmy na przykład wczorajszy incydent. Jadę ze znajomymi na działkę posiedzimy trochę i siadamy do wódki tutaj zaczyna się problem dajmy na to wczoraj byliśmy w 7 osób ale 5 wymiotowało a oczywiście wychodzi tak że ja z koleżanką tylko sprzątamy bo alko nie rusza ;/ Wiem, wiem spodziewaliście się pewnie kolejnego laika co napisze "Jak nie wymiotować?" "Jak dużo pić aby nie wymiotować?" "Jak dużo wypić bez konsekwencji?" Ale mój problem wygląda trochę inaczej i uwierzcie wolałbym wymiotować całą noc i mieć dobrą banie niż śmiać się z innych i sprzątać :/ Przepijam nawet ojca i dziadka a to chyba trochę jest nie tak... Próbowałem już mieszać ... popijać piwem szybko pić i tych wszystkich znanych sposobów. Może spróbować nie spać całą noc wcześniej i pić na głodnego ? Jak myślicie ? Proszę o wypowiedzi bez spin i "Najeżdżania na mnie" ponieważ piszę poważnie. 

Masz dziwne problemy, chcesz się nawalić na imprezie, to przed melanżem wypij sobie dwusetkę wódy czy nawet więcej jak ci potrzeba i po problemie.

Opublikowano

Masz dziwne problemy, chcesz się nawalić na imprezie, to przed melanżem wypij sobie dwusetkę wódy czy nawet więcej jak ci potrzeba i po problemie.

Właśnie nasunołeś mi lepszy plan.. kupię sobie 2 dwusetki czy coś i w trakcie imprezy powiem że idę do toalety :) Oby siekło jak trzeba, dzięki wielkie za pomoc

33eHdSv.png

Opublikowano

przy_pierdol zdzicha to Cię z butów wyrwie :)

tak na poważnie to skoro masz mocniejszą głowę od swoich friendów to pij w każdej kolejce o kielona więcej

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chcesz się najebać natrzyj odbyt alkoholem( to nie jest fake)

Zgona zaliczysz na pewno.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Wyszło na to że dogadałem się z koleżanką i dokupiliśmy wódki specjalnie dla siebie i przed "imprezą" wypiliśmy wszystko dobrze poszło lecz troche nie po mojej myśli ponieważ tym razem bawiliśmy się do rana - kilka podróży po wódkę było ale co .. Wkońcu nie musiałem nic sprzątać.. :) Piona !!

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...