Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Legendary Edition

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Posiadam już wersję Legendary Edition ale niestety jedyny język to angielski pomijając japoński itp.Nie mam wyboru języka Polskiego ze względu na to że klucz jest z UK.Czy jeśli pobiore spolszczenie i go użyję to czy dostanę Vaca lub coś w tym stylu?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie ma żadnych anti-cheatów dla Skyrima. Inaczej banowałby mody. Mam spolszczenie od 2 lat i nic się jeszcze nie stało. Osobiście polecam od elamigos. 

Opublikowano

Nie ma żadnych anti-cheatów dla Skyrima. Inaczej banowałby mody. Mam spolszczenie od 2 lat i nic się jeszcze nie stało. Osobiście polecam od elamigos. 

Mod to nie cheat. Gdyby tak było, to w takim shogunie 2 nie dałoby się ich zainstalować, a ma VACa.

Opublikowano

Szukam spolszczenia do LE ale bezskutecznie tnt torrent już nie ma na chomikuj nie ma a zależy mi na dubbingu.Wiecie gdzie mogę znaleźć spolszczenie całe?

Opublikowano

Jak już mówiłem polecam spolszczenie od elamigos. Pełne spolszczenie całej gry z wyjątkiem Hearthfire (to już sobie sam musisz znaleźć).

Opublikowano

Niestety wpisuję w google i nic nie ma albo źle szukam

EDIT

Znalazłem lecz link nie działają ;/

Opublikowano

Na TPB widzę piękne spolszczenie. Nawet nieźle seedowane. Linku dla pewności nie dam, mimo to powinieneś znaleźć. Po prostu wpisz Skyrim Legendary Edition spolszczenie. 

Opublikowano

Wiem o które ci chodzi ale niestety prędkość pobierania wynosi 50kb/s

EDIT

Znalazłem spolszczenie w pliku exe dobrze seedowany mam nadzieję że zadziała.

Do zamknięcia !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...