Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą z tych myszek wybrać ?

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie powiem że mam już upatrzone 4 myszki.

Tak takie jakie są a nie steelseries bo nie płace  za firmę.

•  
  • CM Storm Xornet
  • Tracer Vanquish
  • Logitech g100s
  • Bloody Blazing A9

Która z tych czterech myszek byłaby najlepsza ?

dodam że gram palmgripem i mam dosyć duże dłonie.

interesował mnie xornet ale właśnie według ludzi jest małą myszą.

tracera znam jedynie z pozytywnych opinii na temat tej myszki.

logitech polecany

a bloody a9 jest długą myszą z sensorem jak kinzu v3 i tu bym sie najbardziej pokusił.

Proszę o opinie i pomoc.

edit# gram na podkładce QCK+  a w cs gram full-auto

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Kolejne hejterki serii bloody ktorzy pewnie nie umia jej skonfigurowac i placza, ze gowno, ze sensor sie gubi i nie da sie grac :D

Bierz g100s albo A9 jesli masz powyzej 12lat i potrafisz sie poslugiwac podstawowym angielskim zeby skalibrowac myszke, etc.

Opublikowano

Kolejne hejterki serii bloody ktorzy pewnie nie umia jej skonfigurowac i placza, ze gowno, ze sensor sie gubi i nie da sie grac :D Bierz g100s albo A9 jesli masz powyzej 12lat i potrafisz sie poslugiwac podstawowym angielskim zeby skalibrowac myszke, etc.

Proszę cie, nie ośmieszaj się.

Bierz g100s, chociaż na twoim miejscu dozbierałbym jeszcze z 50 zł i kupił steelseries kanę v2. Tutaj nie "płacisz za firmę" tylko za dobry produkt, kana ma jeden z lepszych sensorów, jest symetryczna, dobrze leży w dłoni, ma fajny design i duże, teflonowe ślizgacze. Sam jestem jej posiadaczem i bardzo dobrze się sprawuje na wyższych rangach. Na pewno byś wyszedł na tym lepiej niż na tych gównianych bloody.

Opublikowano

Bloody jest niezłe. Ja jednak i tak polecam dopłacić ci kilkadziesiąt złotych i kupić Razer DeathAdder Chroma.

Sam mam i szczerze polecam.

Opublikowano

CO K***A? POJEBAŁO CIE? STEELSERIES TO GÓWNO? CHYBA NIE WIESZ CO TO STEELSERIES JEST TO NAJLEPSZA FIRMA A MYSZKI MA MIÓD MALINA K***A NP SS KINZU V3, V2 I TO JEST GÓWNO? NIE GUBI SENSORA ANI NIC A MA BARDZO DOBRY TEN SENSOR WIĘC JAK NIE WIEM CO MÓWISZ TO SIE NIE ODDZYWAJ

Troszkę kultury.

Następne tego typu przewinienia karane będą banem. `~`Sztoss

Opublikowano

Bierz g100s, reszta to szajs (noooo, może ten xornet co do clawa sie nada, ale wciaz jest gorszy od g100s). G100s bije reszte wymienionych, równiez wyzej wymienione ss kinzu v2/v3 (kolejna szajsówa, teraz placisz dodatkowe 100zl za firme). Jezeli mozesz dolozyc to ogarnij sobie CM Storm Alcor (ok.140zł) - mysz jest na dobrym sensorze, nie gubi sie, swietnie sobie radzi

Opublikowano

ss to gówno ROTFL xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD słuchaj jak sie nie znasz na myszkach to spierdalaj z tego tematu. Steelseries to obecnie najlepsza marka jeśli chodzi o sprzęt do cs, lol itp sensory mają naprawdę dobre a ta myszka jest sama w sobie z*******a tylko takie gimbusy jak ty nie umieją jej ustawić to już nie mój problem

Opublikowano

@Topblizz naprawde dobre - avago 3050/9500/9800, pixart 3310/3305 tylko takie sensory są w myszkach za 60zł-100zł a nie 200/400zł (np a4tech, cm storm). Prawie każdy kto sie zna na myszkach powie ci to samo że ss nie jest warte swojej ceny tak samo jak razer. Jest dużo dobrych lub lepszych myszek w dużo lepszych cenach - np logitech g500s z sensorem avago S9808 za 300zł który jest dużo lepszy od ss sensei mgl z sensorem avago 9800 za 440zł :D Do tego w pierwszym poście podałeś argumenty gdzie spotyka sie w myszkach za 60zł - "STEELSERIES JEST TO NAJLEPSZA FIRMA A MYSZKI MA MIÓD MALINA K***A NP SS KINZU V3, V2 I TO JEST GÓWNO? NIE GUBI SENSORA ANI NIC A MA BARDZO DOBRY TEN SENSOR WIĘC JAK NIE WIEM CO MÓWISZ TO SIE NIE ODDZYWAJ" - taką samą myszką jest CM Storm Xornet kosztuje dokładnie 60zł z takim samym sensorem co kinzu v3 tylko nie jest profilowana :)

Opublikowano

@TERR0RYSTA Też sie nie znasz... Razer i SS robi dobry sprzet, przepłacony, ale dobry. I obojetnie kogo, kto sie zna spytasz, nie odradzi ci go, ew. poleci cos tanszego. SS Rival, mysle że jedna z najlepszych myszek do 200zł, gdyby nie łatwoscieralna guma po bokach to mysz nie miala by wiekszych bledow. Razer DA 2013 też swietna myszka. Z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze Avago9500 to gówno.. Pfff.. najlepszy laser na rynku gównem XDD - podaj mi lepszy laser, o ile dobrze cie zrozumialem (laser, nie optyk)

Opublikowano

gdzie napisałem że są gównem? nigdzie, tylko napisałem że możemy znaleźć je w myszkach za 60-100zł, a sensor avago 9500 nie jest najlepszym, duzo lepszym jest avago S9808 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...