Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozecie podjac wybor ? :D

ten misiovaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie chodzi o to ze sluchawek nie mam (mam tylko jakies tam do telefonu ale chujjjofffe) a mysz jakas tam jest tylko, ze wiadomo jak by byla mysz to by sie skill poprawil wiec? A bez sluchawek nic nie bede slyszal :P

Opublikowano

Witam, otóż mam do wyboru słuchawki Razer Kraken 7.1 albo myszke Razer deathadder. Co wybrać lepiej ?

Sam nie umiem podjac decyzji...

Krakeny to przehajpowane gówno, za ~300zl masz HyperX Cloud albo Qpad QH-90
Opublikowano

Tak jak up, to są rebrandy Takstar Pro 80, a nie jakis "pro gejmingowy" szit na którym jak spróbujesz włączyć muzykę to raka uszu dostajesz.

Opublikowano

nie lepiej k***a kupić siberia v2 albo v3 albo i v1 ? ja to ci radze brać siberia v2 albo v3 zalezy tam od kasy a potem dozbierać na steelseries kinzu v3 i podkładka steelseries Qck

Opublikowano

Siberie to shit, a lepszą myszką od kinzu jest rival

Opublikowano

Krakeny 280zł.

W tej cenie możesz mieć Superluxy hd681 + Steelseries Rival.

Sprzęt razera jest w c**j przereklamowany.

Opublikowano

Zarówno myszka jak i słuchawki są ważne w CS:GO. Praktycznie to 2 najważniejsze elementy.
Ale skoro grasz na gównianych słuchawkach z telefonu, to radziłbym Ci kupić lepsze, najlepiej 7.1 i z wygłuszaniem otoczenia.
Myszka póki działa i nie laguje / nie ma opóźnienia powinna Ci wystarczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...