Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulled.io BoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, mam taki problem.. że po ściągnięciu zaktualizowaniu i ogarnięciu VIP BoL nie mogę go uruchomić, ponieważ mam "Fail Login!" czytałem tematy i odesłało mnie do tematu z (kosza), tam dowiedziałem się że potrzebne jest 10 repki, ale nie jestem pewien czy osiągając ten limit 10 repek , znikną im te dwa "ostrzeżenia" ?! : 

Please read the announcement 'Upcoming auth changes'. Check your access here: auth access.
Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

Czyściłem cookie w chrome, ale po ponownym zalogowaniu się na konto w nulled, ponownie wyświetlało mi te "ostrzeżenia" + próbowałem wejść na link z auth acces, ale przeglądarka nie chciała mi go otworzyć :| Help !

---
Opublikowano

At least 25 posts A positive leecher value At least 10 positive reputation points Not from Vietnam
 jak wbijesz powyższe wymagania
Zostanie tylko to

Please read the announcement 'Upcoming auth changes'. Check your access here: auth access.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Po co chcesz się pozbywać przeszakdza Ci w czymś? Jest i będzie klikasz na to i pokazuje czy spełniasz wszystkie wymagania ;)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...