Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 4 tygodnie

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprostu nie wierze w to co sie stalo, pisze ze dostalem overwatcha i jest ban na 4 tygodnie.  Nie mam vaca w profilu, pierwszy raz w zyciu cos takiego widze na oczy. Nigdy na tym koncie sie nie odpalilem, ktos mi wyjasni o co chodzi ?

Opublikowano

Nie wiem, steam jest tak zjebany, ze naprawde ciezko jest sie domyslec, za wszystko jest ban. Ale dzieki za wypowiedz +

Opublikowano

Dostaniesz ub, spokojnie 

czy ja wiem? byly tutaj 2 tematy ze zmiana bana grefing na vaca takze..

takze zobaczysz po4 tyg

Opublikowano

czy ja wiem? byly tutaj 2 tematy ze zmiana bana grefing na vaca takze..

takze zobaczysz po4 tyg

VAC sam z siebie nie przychodzi, musi być ingerencja w pliki ;)

Opublikowano

ban za griefing wczoraj jak grałem z kolegą premade supreme/GE graliśmy 3vs5 i nagle jeden dostał bana na 32 dni xD tak więc bywa prawie wygraliśmy bo było 14-16 :*(

Opublikowano

Nikt nie dostaje bana z overwatcha za nic, więc lepiej następnym razem nie pajacuj w meczach to będzie lepiej dla nas i dla ciebie. Unbana oczywiście po tych 4 tyg dostaniesz.

Opublikowano

Jak chce zaczac misje, pisze ze mam blokade VAC, 3 tygodnie zostaly, nie ogarniam tego syfu. Ze co vac na 4 tygodnie ?

Opublikowano

Masz bana na granie jakichkolwiek meczy na 4 tygodnie,możliwe że może być to coś ala Vac na 4 tyg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...