Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak duży jest świat w Minecraft na X360?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale np. idę 1 min na zachód = granica, 

Ale po co miałbyś tak robić ? 

To nie survival gdzie musisz założyć dom 10k kratek od spawnu bo inaczej Cię zabiją, wszystkich surków Ci wystarczy, na dom znajdziesz spoko miejsce.

I gwarantuję Ci, że w 1 min nie dojdziesz do granicy.

Opublikowano

Ale po co miałbyś tak robić ? 

To nie survival gdzie musisz założyć dom 10k kratek od spawnu bo inaczej Cię zabiją, wszystkich surków Ci wystarczy, na dom znajdziesz spoko miejsce.

I gwarantuję Ci, że w 1 min nie dojdziesz do granicy.

Ja tam od czasu do czasu lubię trochę pozwiedzać, a na 1024 x 1024 raczej będzie mało jaskiń (tych większych)

Opublikowano

Ja tam od czasu do czasu lubię trochę pozwiedzać, a na 1024 x 1024 raczej będzie mało jaskiń (tych większych)

No to zawsze jakieś ograniczenia są. Normalnie grając i tak będziesz miał duże możliwości budowania i zwiedzania.

No ale skoro chcesz większe mapy to po prostu graj w mc na pc : )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam mc na Xbox i polecam jest ciężej przez małe wymiary (któryś kolega wyżej ci napisal) ale są wszystkie biomy itp.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Bardzo duży jest świat :D

graphic.png                                                    

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...