Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś-blokada Vac

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie panowie-wywala mnie ostatnio z gry komunikat-cos blokuje system vac na twoim komputerze nie możesz grac na zabezpieczonych serwerach.Potem odsyłanko do steamowskiego supporta-robię tam co mi każą-odblokowuje DEP,zmieniam wpisy w rejestrze i nic-dupa blada,jak kicha była tak jest nadal,dwie,trzy gry i vac się przypomina.Dodam jeszcze że kompa mam czystego,nigdy żadnych hcków nie widział nawet,wirusów też nie ma,jedno co tylko mam porobione to poblokowane większość windowsowych usług,niepotrzebnych zresztą.Wcześniej było tak samo i wszystko smigało jak nalezy,kiszka wystąpiła po raz 1 jakieś pięć dni temu,raz pomogła kontrola spójności plików teraz juz nie...Macie forumowi magicy jakieś pomysły?czy od razu peceta wlec na kanał i w imadło wkręcać?:)

Opublikowano

Jest to bug ze strony Valve, z tego co czytałem to każdemu pomaga co innego.. Jednym pomaga właśnie DEP, innym reinstal. Spróbuj przeinstalować i wróć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...