Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki do 150zł.

Matthew174

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Jakie sluchawki będą dobre do Cs go? 
Poszukuję czegoś do 150 zł.
Myślałem nad: 

Creative HS-800 Fatality   
Ozone rage st
a może coś innego? :P

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Polecam Ci te creativy kolega je mial i grałem na nich są świetne ale maja 1 minus są troche małe jednak jeśli Ci to nie przeszkadza to kupuj je bez obaw

Opublikowano

SuperLux 681 lub SuperLux 669 ;) Takie mogę ci polecić, bo sam miałem.

Eventualnie na allegro teraz koleś sprzedaje chyba jeszcze Creative HS 980 MK II. Super model ;) Lepsza wersja HS 800, ale już nie produkowana od dawna... (mam sztukę, ale już dawno z wymienionym kablem).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Superlux HD669 albo Superlux HD66b + Zalman ZM-MIC 1

Jedyne rozsądne rozwiązanie. Lepiej kupić porządne słuchawki niż jakieś szajs "4 gejmers". W sumie możesz kupić fatality, ale tylko jak będziesz je modyfikował.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie polecam creative fatality, posiadalem, po pol roku sie rozwalily. Dobre są bo wszystko slychac i tak dalej ale jakosc wykonania slaba, cale z plastiku jakby byly najgorszej jakosci, do tego są małe i po +- 1h uzywania uszy od nich bolą

Polecam ci jakieś z linii steelseries typu : Steelseries 5H V2 ( ok. 130 zł )albo Steelseries Siberia v2/v3 (ok 200zł).

Posiadam steelseries 5h v2 i ci powiem jakość ich to 10/10. Maja duze sluchawki wiec sa bardzo wygodne, dobra jakosc wykonania, idealna dla gracza, oraz do sluchania muzyki ^^

Opublikowano

ja sam mam superlux hd 681 evo mk II, ktore są najlepszymi sluchawkami w cenie zalozmy,ze tak do 200-250 zł, ale nie są one dobre do cs go, są bardziej do muzyki, czy cos, a nie na gry fps. Aczkolwiek w tej cenie i tak polecam.

Nie interesuja mnie sluchawki bez mikrofonu :P

mikrofon mozesz kupic za 15 zl, jakis zalmanic mic 1, swietny mikrofon. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Ja mam Creative Fatality Gaming.

Kupiłem kiedyś właśnie za 150 zł.

Mam je od ponad roku i sprawują się świetnie.

Mam dłuższe włosy i nawet teraz w wakacje nie grzeją się uszy jak część osób narzeka.

Dźwięk bardzo dobry i mikrofon.

Design też bardzo fajny ^^

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­Ja mam Creative Fatality Gaming.

Kupiłem kiedyś właśnie za 150 zł.

Mam je od ponad roku i sprawują się świetnie.

Mam dłuższe włosy i nawet teraz w wakacje nie grzeją się uszy jak część osób narzeka.

Dźwięk bardzo dobry i mikrofon.

Design też bardzo fajny ^^

nie mow tak tylko dlatego iz nie miales niczego lepszego na glowie

hd 669 nic innego do cs'a w tej cenie

­

Opublikowano

­

nie mow tak tylko dlatego iz nie miales niczego lepszego na glowie

hd 669 nic innego do cs'a w tej cenie

Miałem Razer Kraken - to zbyt bardzo otoczenie wytłumiały.

Superlux HD 681, 668b - szybko padły i dźwięk mnie jakoś nie zadowalał

I pełno chińskich od 40 do 60 zł, które pękały lub wysiadały mechanicznie, a nie fizycznie (ok. 10 par)

Ja Ci polecam tak czy tak fataliki, bo jak na razie najlepsze słuchawki chyba, że używane siberia v2, których używałem przez pewien czas i było miodzio :P

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­

Miałem Razer Kraken - to zbyt bardzo otoczenie wytłumiały.

Superlux HD 681, 668b - szybko padły i dźwięk mnie jakoś nie zadowalał

I pełno chińskich od 40 do 60 zł, które pękały lub wysiadały mechanicznie, a nie fizycznie (ok. 10 par)

Ja Ci polecam tak czy tak fataliki, bo jak na razie najlepsze słuchawki chyba, że używane siberia v2, których używałem przez pewien czas i było miodzio :P

Od razu widać, że basolub z Ciebie straszny. Luxy bez jakiegokolwiek wzmocnienia cienko grają. 

Co do chińczyków, widocznie źle patrzyłeś. Rocking Residence RR260/Maxell Retro DJ na przykład. Kosztują  40-70zł i grają lepiej niż Siberie v2, zwłaszcza po modzie. 

Fatal1ty nie posiadają kabla. 

HD669/HD668B jak ma być pod CS'a. 

416231423689480320491.png

Opublikowano

Superlux HD 681 + ZM MIC1 (taniej)

Superlux HD 681 EVO + ZM MIC1 (drożej)

ZM MIC1 jest bardzo tani, można powiedzieć, że to grosze, a gwarantuję że wyjdziesz lepiej, niż gdybyś miał kupować headset.

Na forum mało kto Ci poleci słuchawki z mikrofonem. Zawsze lepiej, jeśli masz oddzielnie.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...