Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do skillowania

Avangardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiego bota polecicie do skillowania ? (chodzi o to,aby atakowal kolejnego moba gdy jednego juz zabije ze smallstone,zeby uzywal exura jesli hp spadnie ponizej jakiegos tam poziomu i żeby włączął się "alarm" jeśli skończą się kamienie.) Od razu prosilbym o linki bez wirusów najlepiej ze skanem,dziękuję.

Opublikowano

Mam xenobota wlasnie sie domyslilem i sciagnalem i jest git aa dasz jakiś skrypt czy coś albo jak to ustawic,żeby zjadał ze zwłok i jak spadnie hp ponizej np.150 a nie ma many to zeby nie spamował czarem jak popier*** ? xD

Opublikowano

Czyli jak chce ustawic ze jak ma za malo many zeby nie uzywal exura to zalozmy ustawiam mana cost 20 ? xD Aa i nie mam Tools -> Eat Fod bo ja mam triala.

Opublikowano

Witaj. Najlepszym botem do skillowania jest Tibia auto. Jako, iż nie ma aktualnej wersji, polecam ci redbota. TYLKO UWAŻAJ! ściągaj tylko ze strony producenta! Inaczej załapiesz keyloggera, i konto zostanie przeczyszczone :) Jeżeli pomogłem daj like! Jeżeli masz jeszcze inne pytania, to wal śmiało! Pozdrawiam.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Redbota nie ma pod 10.80 cracked a pobierz sobie xenobota crack i będziesz miał te opcje prost jak j*****e.

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-ka%C5%BCda-wersja/

Przecież elfinon nigdzie nie napisał o crackowaniu, nie każdy chce być złym gościem i woli zapłacić twórcy bota.

Czyli jak chce ustawic ze jak ma za malo many zeby nie uzywal exura to zalozmy ustawiam mana cost 20 ? xD Aa i nie mam Tools -> Eat Fod bo ja mam triala.

Możesz wykupić bota i będziesz miał te opcje, oczywiście można stworzyć skrypt do tego i na trialu również mieć taką opcje.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...