Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem Sac:R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki oto problem http://scr.hu/33l2/ac3rh

Gdy odpala Reborna aktywuje się on ale gdy nacisne shift nie wyskakuje menu ale skrypt normalnie działa,natomiast na czacie tworzy się kilka pustych linijek.

Jakieś rozwiązania?Daje repy na nulled jak ktoś chce.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

daj link do skryptu / kod skryptu

Testowałem wszystkie z nulled i orginalnego i cały czas to samo niby skrypt działa ale pod shift nic nie ma

Opublikowano

Testowałem wszystkie z nulled i orginalnego i cały czas to samo niby skrypt działa ale pod shift nic nie ma

ponownie proszę o link do skryptu. Wtedy postaram się pomóc. na ten moment nie jestem wróżbitą maciejem i nie potrafię w ciemno powiedzieć skąd taki szit.

rbd2t1.png

Opublikowano

ponownie proszę o link do skryptu. Wtedy postaram się pomóc. na ten moment nie jestem wróżbitą maciejem i nie potrafię w ciemno powiedzieć skąd taki szit.

---

Tu są 3 których używałem

a masz wgrane pliki dodatkowe ? commin, sprites

Raczej wszystko jest uptodate.A u ciebie wszystko działa?Jak to to mógł byś podesłać swojego bola?

Opublikowano

Ściągnij sobie tą paczkę od c3iL:

---

Dzięki byłem szybszy niż admin i ściągnąłem Kappa jak chcesz to ci moge repa dać z 3 kont po max podaj na pw nick

Opublikowano

Dzięki byłem szybszy niż admin i ściągnąłem Kappa jak chcesz to ci moge repa dać z 3 kont po max podaj na pw nick

on już ma dawno wbite :D 20 kont na nulledzie ma idiota xD

Opublikowano

XDDDDDDDDDD

masz włączony steaming mode poklikaj wszystkie z przycisków "F1,F2 i tak dalej" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...