Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia Kite Machine Kalista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​ Witam jakich ustawień najlepiej używać i co któe dają 

Wh7mp2J.png 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

co to za stara wersja ? w tej której używam nie ma do wyboru basic/advanced chyba xD

nvm. u mnie też jest hahah :D w jakieś poprzedniej tego nie miałem i myślałem ze dalej nie ma :D

@co do opcji. Ja zawsze e dmg zmieniam z czasem gry, na poczatku daje early, potem later i przeważnie kończe na much later. Polecam też ustawić sobie w sac;r w zakładce advenced settings cancel animation earlier.

Opublikowano

co to za stara wersja ? w tej której używam nie ma do wyboru basic/advanced chyba xD

Wychodzi na to że to ty masz starą wersje bo w ostatnim upade skryptu właśnie zostało to dodane :)

Updated to Version 2.374 Advanced Mode enabled. Select it from the script version in the main menu. Reworked item menu QSS usage now has option for humanizer delay and can also use Cleanse summoner

# Jeżeli zmienie na tą opcje co wtedy się dzieje, bo średnio to ogarniam ;d

post_online.png Night1234 A jakoś czasowo to ustawiasz powiedzmy do 10 min early potem zmieniasz na later? 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nie patrze na czas, a na itemy. Przeważnie po złożeniu BT/botrka i hurricane ustawiam na later, kiedy mam botrka, huragan i lw/ie ustawiam much later, a potem to już sie gra kończy.

A co do tej opcji cancel earlier. Dzieki niej szybciej anuluje animacje auto ataku, co skutkuje szybszymi skokami na pasywce.

@Edit nie wiem czy to skrypt tak działa, czy tylko mi się tak wydaje, ale na wersji advanced nie dobija wszystkich fragów w teamfightach z E, na basic ksuje ile sie da.

Opublikowano
@Edit nie wiem czy to skrypt tak działa, czy tylko mi się tak wydaje, ale na wersji advanced nie dobija wszystkich fragów w teamfightach z E, na basic ksuje ile sie da.

Może jest założenie, że na advanced twój support zostawia Ci kille, a basic jest dla ludzi od golda w dół przewidziany :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...