Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie pliki serwerowe polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześc, jeśli chcę postawić serwer, taki osiedlowy hardzik póki co, kogo pliki polecacie? :)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

Jeżeli hardzik to polecam Ci pliki terenzo dużo nie będziesz musiał edytować bo to 90% pliki globala z 2013/14 roku. Ogólnie pliki terenzo są najlepszą podstawką pod robienie serwera.

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

A trudne są w edicie? Jeśli kompletnie się na tym nie znam, to na poradnikach wszystko się wyuczę, żeby powstał takowy hard?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

A trudne są w edicie? Jeśli kompletnie się na tym nie znam, to na poradnikach wszystko się wyuczę, żeby powstał takowy hard?

weź astili pliki :) 

Opublikowano

­

Nie są trudne wszystkie potrzebne poradniki co do odpalenia itp masz w temacie z plikami. Jeżeli chodzi o edycje też nie powinieneś mieć problemu.

Opublikowano

­

weź astili pliki :)

^ Ja nie potrafie edytować plików, nie wiem co tam jest wgrane, a na edycje plików Astilii chyba nie ma poradników.

Nie są trudne wszystkie potrzebne poradniki co do odpalenia itp masz w temacie z plikami. Jeżeli chodzi o edycje też nie powinieneś mieć problemu.

Jeśli będą poradniki to sobie poradzę, póki co dzięki.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

^ Ja nie potrafie edytować plików, nie wiem co tam jest wgrane, a na edycje plików Astilii chyba nie ma poradników.

Jeśli będą poradniki to sobie poradzę, póki co dzięki.

Edycja plików jest praktycznie identyczna.

W tych czasach najlepiej bawić z source  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

temperaturek masz rację ale jeżeli kolega nie potrafi i nie wie co to game bynajmniej tak to wynika to pliki terenzo jak najbarziej dla niego :D łatwie w edycji jak większość plików hehe :D

Opublikowano

Pliki Lastivii/Astilli.

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

temperaturek masz rację ale jeżeli kolega nie potrafi i nie wie co to game bynajmniej tak to wynika to pliki terenzo jak najbarziej dla niego :D łatwie w edycji jak większość plików hehe :D

Zacznie od source będzie o krok dalej oraz posiadanie wiedzy większej niż większość tego forum które nie potrafią nic zrobić z poradnika  :) 

Rzucanie się na głęboką wodę na początku jest nie odczuwalne ale po paru próbach widach efekty  ;) 

Nigdy się nie poddawaj...

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

najlepsze będą chyba terenzo, są identyczne jak PL. co do edycji plików.. w sumie wszystkie są takie same i stopień "trudności" zależy od tego, który raz to robisz. za pierwszym razem wszystko będzie trudne, potem to już z górki :D­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...