Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z emulatorem New Z

RaskoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

jestem nowy na forum,głównie ze względu na problem ze emulatorem New Z,gdy go pobrałem i odpaliłem  przez launcher pojawił się napis starting upadter,pod nim  Checking for new upadter(try..)

gdy dobiło 10 (try 10),wyskoczył nagle błąd 

error:

failed to connect to upadte server

Check that you have a working internet connection and you are not

behind   a proxy    or firewall (pod spodem enter)

+bym wstawił fote ale nie mam jak więc napisałem bład

+internet mam i działa  zapore wyłączonom a antywira też

+sprzęt,system:windows 8.1 64bit pro vl

procek:intel core 2 duo E4600 2.40GHZ

karta graf :navida geoforce 9500gt po lekkim przyspieszeniu

ramu:2 gb                

Opublikowano

witam!

jestem nowy na forum,głównie ze względu na problem ze emulatorem New Z,gdy go pobrałem i odpaliłem  przez launcher pojawił się napis starting upadter,pod nim  Checking for new upadter(try..)

gdy dobiło 10 (try 10),wyskoczył nagle błąd 

error:

failed to connect to upadte server

Check that you have a working internet connection and you are not

behind   a proxy    or firewall (pod spodem enter)

+bym wstawił fote ale nie mam jak więc napisałem bład

+internet mam i działa  zapore wyłączonom a antywira też

+sprzęt,system:windows 8.1 64bit pro vl

procek:intel core 2 duo E4600 2.40GHZ

karta graf :navida geoforce 9500gt po lekkim przyspieszeniu

ramu:2 gb                

Zobacz stronę Newz mi nie działa, może dlatego.

­

Opublikowano

ok nie działa a oj zapomniałem dodać że wczoraj jak weszłem to podczas ładowania  gry a raczej po nim ładuje się data file i mnie  wywalało dziękuje za tak szybką odp,zobacze na tą stronę.Żeby nie robić dodatkowego tematu  czy na takim sprzęcie cokolwiek ugram z  emulatorów? bo ktoś mi mówił że mam takie gówno że nawet minikraft nie pójdzie  a ja nw bo to taki zastęmpczy  ostatni sie rozwalił a ten to taka przejściówka przez pół roku za nim bede mieć  laptopa lepszego

strona nie działa bynajmniej u mnie,a wracając do tego poprzedniego  da rade na takim sprzęcie uciągnonć jaki kolwiek emulator przy 27fps min.np gamebooster itd by zwiększyły,znacie jakiś taki  emu co ma bardzo dobrą optymalizacje.z góry dziękuje

Opublikowano

ok nie działa a oj zapomniałem dodać że wczoraj jak weszłem to podczas ładowania  gry a raczej po nim ładuje się data file i mnie  wywalało dziękuje za tak szybką odp,zobacze na tą stronę.Żeby nie robić dodatkowego tematu  czy na takim sprzęcie cokolwiek ugram z  emulatorów? bo ktoś mi mówił że mam takie gówno że nawet minikraft nie pójdzie  a ja nw bo to taki zastęmpczy  ostatni sie rozwalił a ten to taka przejściówka przez pół roku za nim bede mieć  laptopa lepszego

strona nie działa bynajmniej u mnie,a wracając do tego poprzedniego  da rade na takim sprzęcie uciągnonć jaki kolwiek emulator przy 27fps min.np gamebooster itd by zwiększyły,znacie jakiś taki  emu co ma bardzo dobrą optymalizacje.z góry dziękuje

Bardzo słabo u ciebie z tym sprzętem.Możesz infectz spróbować, ale nie wiem czy gamebooster coś ci da.

­

Opublikowano

Emulator NewZ jest po prostu ddosowany przez InfectZ jeżeli chcecie wiedzieć więcej polecam zobaczyć ich stronę na facebook'u bo jest tam dużo rzeczy na temat ich serwerów i tez czemu nie warto grać w  infectz wystarczy poszukać .  

Opublikowano

the NewZ wcale nie jest "ddosowany" Tylko mają problemy ze stabilizacją serwerów ponieważ gra zbyt dużo osób. jeżeli masz słaby komp to daj wszystko na Low i roździelczość 800x600p powinno pomóc uzyskać jakieś 35-49 fps.to tyle z mojej strony pozdrawiam.

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...