Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Concordiamt2 problem z dodaniem KamerModa

rkaczmarekkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D szukam kogoś kto pomoże ,ponieważ nigdy nie miałem problemu z wgraniem moda do każdego serwera lecz miałem lekka przerwę 2 lat w graniu w Metina. I nie wiem czy jakieś lepsze zabezpieczenia mają ale już się pogubiłem ;p To tak potrzebuje MODA do serwera CONCORDIA MT2 :)) próbuje od kilku dni uporać się z tym serwerem ale gdzieś popełniam błąd otóż z początku mod wyłączał się przy ładowaniu postaci całkowicie :D kolejne próby to były;

-błędy podczas łączenia się z serwerem,

-znaki zapytania,

-po kilku próbach uruchomienia MODA pliki się uszkadzały,

-wrzucałem moda do pl'a

-próbowałem zastępować pliki moda innymi plika z głównego Clienta Concordi MT2

-plikami z Metina pl,

-plikami z innych serwerów,

-i innymi kombinacjami plików już chyba próbowałem wszystko,

-stosowałem również rożne porty itp...:<

-często próby kończyły się wbitymi postaciami w Ziemie przy ekranie startowym konta,

A niestety na necie nie ma już chyba żadnego moda do ściągnięcia gotowego jak były kiedyś :-((

I to chyba co mi sie nie udawało ;P może coś przeoczyłem ;)

A niestety nie mam takiej znajomości moda żeby wyłapać pojedyńczy plik który zawala cała prace.

Jakby ktoś mógł pomoc to zapraszam na PW ewentualnie podeślijcie numer gg,skype jakiś kontakt lub co mogę robić nie tak z modemplikami. :<

Liczę na szybką i  fachową pomoc, a nie taka ze ktoś napisze zrób reinsta Metina/Moda...i potem zero odzewu

Dzięki z góry wszystkim za pomoc :_))

Opublikowano

Wyciąg sobie ip i porty tym programem od kamera 

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy użyć programu do wyciągania IP ze strony kamerModa po czym wpisanie adresu ip jak i portów. Jeżeli nie jest zablokowany zadziała na pewno. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...