Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugsplat cracked 5.14....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię wszystko tak jak ludzie piszą (logout, odpalam bola normalnie, po czym hijack i następnie wpisuję dane do logowania i loguję i wybieram opcję 5.14 pre-HF) lecz gdy odpalam grę niestandardową to wywala mi bugsplat... na stronie nulled pisze że "HOTFIX REQUIRED", znalazłem temat z "hotfixem" lecz tam był do pobrania jakiś injector BOLVIP by Broly7, lecz gdy odpalaem z niego bola to 0 efektu. Bardzo prosze o pomoc, nie o jakieś głupie teksty.

Opublikowano

Co masz na myśli przez 0 efektu? Kwalifikujesz się do Auth systemu?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

tak mam 10 reput 30 postów nie jestem z vietnamu, leech pozytywny 25 pokazuje ze mam dostęp. Robię wszystko jak nalezy i bugsplat. A to 0 efektu to przy tym hijack od broly7 tzn. w grze nic nie widać, próbuje odświeżać F9 ale i tak jest wszystko jak bez bola. No mówię że robię tak jak piszą wszędzie: odpalam bola (normlany) zeby zrobił update i gdy jest okno logowania uruchamiam NAJNOWSZY hijack ze strony nulled i loguję się daunymi z nulleda, wybieram skrypty (są tylko 2 które pobralem razem z clientem z nulleda czyli dancing shoes i sxorbwalk) no i bugsplat gdy gra jest na 100% i ma się odpalić. Bez skryptów też bugsplat.

@Edit

Dobra nie wiem jak to zrobiłem, ale działa! Napiszę po kolei co zrobiłem jeśli inni by mieli problem:

1. Jeżeli podmieniałeś League of legends.exe (czyt. jeśli instalowałeś HOTFIX), cofnij tą opreację.

2. Usuń folder "BoL" w %appdata%

3. Usuń wpis w rejestrze, wpisz w Windows Start "regedit" (bez " " ) uruchom regedit, wejdz w HKEY LOCAL MACHINE > SOFTWARE > Win6432Node > BoL (usuń BoL)

4. upewnij się że masz wyłączone jakiekolwiek Injectory hijacki czy bóg wie co tego typu

4. w folderu z BoL-em uruchom "logout.bat" (najlepiej w trybie "uruchom jako adminsitrator, dla pewnosci urchomić 4 razy!)

5. usuwamy tangerine.dll w folderze BoL

6. uruchamiamy BoLa NORMALNIE ZWYKŁEGO

7. czekamy aż się zaktualizuje

8. gdy wyskoczy okienko do podania loginu i hasła urcuhamiamy ten najnowszy injector (UWAGA!! JEŻELI OKIENKO NIE WYSKOCZYŁO TYLKO ODRAZU URUCHOMIŁ SIĘ BOL COŚ ZROBIŁEŚ ŹLE!!!!)

9. logujemy się

10. tam gdzie wybieramy wersję bola, ustawiamy na LATEST.

A i jeszcze jedno. OD punktu 7. robiłem wszystko z grą uruchomioną w tle!

Dziękuję skejtjan za chęci :)

Opublikowano

tak mam 10 reput 30 postów nie jestem z vietnamu, leech pozytywny 25 pokazuje ze mam dostęp. Robię wszystko jak nalezy i bugsplat. A to 0 efektu to przy tym hijack od broly7 tzn. w grze nic nie widać, próbuje odświeżać F9 ale i tak jest wszystko jak bez bola. No mówię że robię tak jak piszą wszędzie: odpalam bola (normlany) zeby zrobił update i gdy jest okno logowania uruchamiam NAJNOWSZY hijack ze strony nulled i loguję się daunymi z nulleda, wybieram skrypty (są tylko 2 które pobralem razem z clientem z nulleda czyli dancing shoes i sxorbwalk) no i bugsplat gdy gra jest na 100% i ma się odpalić. Bez skryptów też bugsplat.

@Edit

Dobra nie wiem jak to zrobiłem, ale działa! Napiszę po kolei co zrobiłem jeśli inni by mieli problem:

1. Jeżeli podmieniałeś League of legends.exe (czyt. jeśli instalowałeś HOTFIX), cofnij tą opreację.

3. Usuń wpis w rejestrze, wpisz w Windows Start "regedit" (bez " " ) uruchom regedit, wejdz w HKEY LOCAL MACHINE > SOFTWARE > Win6432Node > BoL (usuń BoL)

4. upewnij się że masz wyłączone jakiekolwiek Injectory hijacki czy bóg wie co tego typu

4. w folderu z BoL-em uruchom "logout.bat" (najlepiej w trybie "uruchom jako adminsitrator, dla pewnosci urchomić 4 razy!)

8. gdy wyskoczy okienko do podania loginu i hasła urcuhamiamy ten najnowszy injector (UWAGA!! JEŻELI OKIENKO NIE WYSKOCZYŁO TYLKO ODRAZU URUCHOMIŁ SIĘ BOL COŚ ZROBIŁEŚ ŹLE!!!!)

9. logujemy się

Nie wiem jak to wykminiłeś ale k***a działa ^^ Danke za to soł macz, zrób z tego osobny temat żeby wszyscy załapali o co chodzi, bo ja mialem tak jak ty i pewnie wiele osób tak ma, i teraz śmiga cacy, vote up dla ciebie i rób z tego poradnik :)

Opublikowano

@Edit

9. logujemy się

Zrobiłem to samo jak ty, ale niestety dalej bugsplat, nawet bez skryptów.

Opublikowano

musisz mieć injector taki jak na obrazku:

1n10mt.jpg

Jeśli masz taki to odpalaj bola, dopiero, gdy już jesteś w grze (nie podczas łądowania gry tylko już "na mapie")

Możliwe właśnie że kluczowe jest to żeby odpalać w grze?

A i no oczywiście antywirus ciągle wyłączony bo blokuje dostęp injectorowi do SYSTEM32/hosts

@Edit

Właśnie srpawdziłem, i odpalać bola (bynajmniej u mnie) tzreba podczas gry, inaczej to nic się nie dzieje, po prostu nie injectuje.

Opublikowano

musisz mieć injector taki jak na obrazku:

1n10mt.jpg

Jeśli masz taki to odpalaj bola, dopiero, gdy już jesteś w grze (nie podczas łądowania gry tylko już "na mapie")

Możliwe właśnie że kluczowe jest to żeby odpalać w grze?

A i no oczywiście antywirus ciągle wyłączony bo blokuje dostęp injectorowi do SYSTEM32/hosts

@Edit

Właśnie srpawdziłem, i odpalać bola (bynajmniej u mnie) tzreba podczas gry, inaczej to nic się nie dzieje, po prostu nie injectuje.

Mam taki injector, robiłem krok po kroku jak ty, jest napisane "bol succesfully injected", ale w grze nic nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...