Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Są Nowe Kody?

Gość adekek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość adekek
Opublikowano

Witam!.

Mam takie pytanie czy ma ktoś jakies kody do tej gry te co są podane ponizej w zakładne "KODY"niedziałają prosze o pomoc;)

Gość adekek
Opublikowano

Chodzi mi o kody do pl`a bo event sie skonczyl i tamte ponizej w temtach nieidą;/

tak tylko ci chodzi o PL czy USA?? bo to zalezy

Chodzi mi o jakieś kody do pl`a

Opublikowano

A teraz musicie sie skupić! Staracie sie o nich myśleć, i po kilkunastu minutach medytacji same wyrosną!!!!!!!!!

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no narazie niema ( mowie patrz na stronie glownej rappelza polskiego a nie tu posty trzepiesz na niewiadomo czym)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W związku z ostatnimi problemami z połączeniem do gry oraz strony internetowej przygotowaliśmy dla graczy Rappelz specjalną rekompensatę.

Oprócz tego, że Wypadanie Przedmiotów oraz ilość zdobywanego Doświadczenia zostały zwiększone o 10% do kolejnych Prac Serwisowych, przygotowaliśmy kod promocyjny na następujące przedmioty:

- Dwudniową Przepustkę do Ukrytej Wioski

- 3 niewymienialne Wspomagacze Wytrzymałości

Oto kod promocyjny:

PTVI-VMKT-OW00-0001

Kod należy zrealizować TUTAJ lub na portalu gPotato.eu wybierając z menu "SKLEP" opcję "Voucher gPotato".

Kod jest ważny do 13.06.2010 i może zostać zrealizowany tylko raz na jednym koncie gPotato.

Pozdrawiamy serdecznie wszystkich graczy,

Zespół gPotato

UP > http://pl.rappelz.gpotato.eu/

. . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...