Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetłumaczy ktoś?

Gamers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem odpowiedz od Nexona i nie jestem do konca pewien co do jasnosci pewnej sprawy, a chodzi o ban na perma,

ktore mi prawdopodobnie grozi/lo. Moze ktos to dokladnie przetlumaczyc:

"There was a significant warning period over months where people were not permanently banned for this position.

Z tego moim zdaniem wychodzi ze nie dostane bana, mam racje?

Opublikowano

"There was a significant warning period over months where people were not permanently banned for this position.

Był okres w którym osoby które dostały ostrzeżenie nie dostały bana za to co zrobiłeś.

Niestety nie znam całej historii ale z tego co tu wynika to pisze ze nie powinieneś dostać bana.

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Niech zgadnę

piszesz coś takiego tylko po eng

"za co ban ja nic nie robiłem wszyscy tam stoją i znam osoby które miały bana i się skończył a czemu ja dostałem na zawsze jak mnie nie odbanujecie to już wiecej nie kupuje nx i nie gram w waszą gre"

a oni ci miło odpowiedzieli

Czyli, że był okres czasu trwający ponad miesiąc gdzie osoby nie były za to banowane na zawsze.

O co chodzi? Chodzi o hell gate wall ledge glitch. Te tzw. 'krawędzie' po wyjściu mapy banowały masowo wielu ludzi, i wtedy nexon zdecydował się przez cały marzec do 1 kwietnia banować za to tylko na 15 dni, a począwszy od 1 kwietnia - znowu na perma. I o to im tu właśnie chodzi. Są teraz event expy to pewnie nakurwiasz qr hell gate i glitchowałeś na jebanej krawędzi, ktoś cię zreportował i tracisz konto.

Tyle razy pisałem że używaj i nie rób czegoś na czym się nie znasz, i najpierw się upewnij że ci się nic za to nie stanie. I nie próbuj się im tłumaczyć że każdy może tam wskoczyć i że to jest jumptrick bo nim nie jest, i było to wiele dyskutowane w przeszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...