Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion email / Build stigma.

Squidder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, co mam zrobić jak zapomniałem email w aion :D ? Logowałem się na tą główna stronę aion ale nie widziałem tam mojego adresu ;=;

Pytanie v2 : Dacie mi jakiś fajny build stigma pod pvp czarodziej ale żeby zawierał się w nim stygmat który zamienia w owce :D.

Opublikowano

Hey, co mam zrobić jak zapomniałem email w aion :D ? Logowałem się na tą główna stronę aion ale nie widziałem tam mojego adresu ;=;

Pytanie v2 : Dacie mi jakiś fajny build stigma pod pvp czarodziej ale żeby zawierał się w nim stygmat który zamienia w owce :D.

1. Po zalogowaniu na stronie GF możesz dać opcje zmień Email i przyjdzie Ci wiadomość na maila o zmianie więc możesz przejrzeć maile i sprawdzić na którego dostałeś wiadomość.

Jeśli nie znalazłeś który to był mail lub nie masz do niego dostępu możesz napisać Ticket do Supportu. W tym czasie oni blokują Ci konto na 7dni i dają test ~30 pytać dotyczące konta. (Dlatego przed napisaniem ticketu porób sobie SS postaci.) Pytania są różne od tego jakie masz postacie na koncie / lvl itp. Po imiona Mioli czyli petów po sety jakie masz na danej postaci w jakie manastone wbite itp. Oczywiście to jak pomylisz się np. o 1 manastone lub enchant nie znaczy ze stracisz dostęp do konta, sprawdza to GM i bierze margines błędu na takie rzeczy.

2

PVE Bulid - LINK

PVP Bulid - I tutaj jest problem bo sorc ma kilka bulidów w zależności od rotacji (zazwyczaj różnią 1-3 stigmami a zmienia się rotacja) Ale najpopularniejszy jest ten bulid LINK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...