Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TravioMT2 [PvP]

niket90mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer do pvp dobry ;) Ale nie zawitam bo robię wlasny. Jezeli gracze maja jakies pomysly jak ma wygladac serwer to pisac chetnie poczytam, jak sie rozpiszecie i pomysl bd ciekawy to moze jakas ranga w grze bedzie :P

621031404210882313241.png

Opublikowano

Masz link do 

Na razie server był przez parę chwil online i grało 7/8 osób. Link masz w prezentacji, działa bo przed chwilą patrzałem. Pozdro [GM]THC

Tej, Panie Gie em, daj mi odpowiedni link do clienta, bo w temacie są 2 linki, 1 prezentacji, a drugi w temacie, bo niby nowszy i ja nie wiedzieć, który pobrać.

Opublikowano

To gm nie ma kontaktu z technikiem?xD wgl wczoraj pisales "na serwerze nikt nie gra i wgl" a dzisiaj GM'em jestes? :D ciekawie... Nie polecam serwera, myslalem ze to cos ciekawszego jest ale jak widac sie mylilem.

Ps po co stawiac serwer jak sie nie ma dobrego internetu i wiekszosc dnia nie jest wlaczony bo nie ma"technika xD

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

To gm nie ma kontaktu z technikiem? xD wgl wczoraj pisales "na serwerze nikt nie gra i wgl" a dzisiaj GM'em jestes? :D ciekawie... Nie polecam serwera, myslalem ze to cos ciekawszego jest ale jak widac sie mylilem.

Ps po co stawiac serwer jak sie nie ma dobrego internetu i wiekszosc dnia nie jest wlaczony bo nie ma"technika xD

Ej... jak ty go możesz technikiem nazywać ^^ ?? widzisz zeby tu był dodany jakiś nowy set ?? Bo ja widze ze gotowiec terenza ;)

Opublikowano

Ktoś ma w ogóle zamiar włączyć ten serwer? Po co osoba z tak słabym internetem zabiera się za robienie serwera?

Opublikowano

hmm może i bym wbił a może i nie :D jak myślicie opłaca się? 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie oplaca sie. Ty nie byles czasem ze mna GM'rm na jednym hamachi na D..., nie pamietam dokladnie nazwy, ale stal na Derinie :D

621031404210882313241.png

Opublikowano

Nie oplaca sie. Ty nie byles czasem ze mna GM'rm na jednym hamachi na D..., nie pamietam dokladnie nazwy, ale stal na Derinie :D

calkiem mozliwe bo nick mi znany , co do serwera to czemu sie nie oplaca mozesz dokladnie sie wypowiedziec?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

­

Dedyka.... ty jestes  normalny ?? spójrz na ten serwer co tu stawiać stare sety z pla którymi wszyscy rzygają ??

Jak będą chcieli to to poprawą.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Wygląda na to że serwer padł, zerowe zainteresowanie ze strony właściciela. Nawet jeśli nie miałby internetu przez te kilka dni to mógłby chociaż napisać coś tutaj u znajomego lub korzystając z publicznego wi-fi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...