Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Połączyłem konto z kumplem, bo wysłał mi przez e-mail zaproszenie. Dostałem starter wowa. Problem jest, że nie mamy 300% expa. Co robić?

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Siema. Połączyłem konto z kumplem, bo wysłał mi przez e-mail zaproszenie. Dostałem starter wowa. Problem jest, że nie mamy 300% expa. Co robić?

A spełniasz warunki lub spełniacie warunki opisane tutaj?

To jest ukryta treść, proszę

M.in.:

Połączeni gracze, którzy spełniają poniższe kryteria otrzymają potrójne ilości doświadczenia z zabitych potworów i zadań oraz 10% bonusu do reputacji z zabitych potworów przyznających doświadczenie:

• Obydwie postacie muszą się znajdować w jednej drużynie oraz w odległości nie większej niż 100 jardów od siebie.
  • Postaci nie może dzielić więcej niż 4 poziomy oraz obie muszą być poniżej 90 poziomu.
  • Potwory oraz zadania nie mogą mieć "szarego" poziomu trudności dla żadnej z postaci
Opublikowano

Na starterze nie działa raf.

Musisz miec battlechesta

A blizz twierdzi co innego.

Możesz zrekrutować znajomego, który nie posiada jeszcze konta World of Warcraft lub którego konto ma mniej, niż 30 dni. Konta Starter mogą być użyte do rekrutacji. Gracze, którzy konto zostało stworzone ponad 30 dni temu lub powracający do gry po przerwie nie mogą być zrekrutowani, o ile nie założą nowego konta.
Opublikowano

K***a napisalem do gm i po 3 ticketach wszystko mi zrobili jak trzeba.

Gdzie kupic lepiej battlechest za psc?

G2A czy FabrykaKluczy?

Opublikowano

@Eftar mam rafa z 3 osobami i z zadna nie działał bonus expa do poki nie kupili bc XDD
@hubertoko0 ja kupuje na fabrycekluczy pre-paidy, wiec smiało moge polecić stronę, ale nie jestem pewna czy jest tam możliwość płacenia psc :/

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Pierdolisz głupoty Eftar za przeproszeniem...

Ja mam starter, a on ma BC i wszystko działa.

Nawet w Combat Logs pisze mi ile za questa/moba więcej dostaje za RAFA.

GM mi sprawdzał parę razy połączenia kont itp.

Jak mam fikcyjne dane na battlenecie: Imię i nazwisko to mam się bać?

Opublikowano

@Isuribi, a spełniali te dodatkowe wymagania? Wątpie, że Blizz podaje nieprawdziwe dane w swoim Centrum Pomocy.

Jak mogę p******** głupoty podając Ci oficjalne informacje podane przez Blizzarda w ich Centrum Pomocy? Nie pomyliłeś osoby, do której piszesz?

Opublikowano

Ale grzeczniej prosze :)

Nie musisz sie bać, ale jak stracisz konto to bedziesz miec problem z odzyskaniem, bo przy utracie konta proszą o skan jakiegoś dowodu tożsamości.

@Eftar tak spełniali, bo własnie pierwszego rafa mialam z chlopakiem i to on zaprosił i to ja mialam starter i nie działało XDD

A potem ja invowalam dwie osoby i bylo to samo, a po kupieniu BC od razu wskoczyło :PP

No nie wiem, Blizzard logic :v

Swoja droga jaka przyjemnosc jest grania na strterze + raf - gdzie 20 lv wbijesz w 30 min ? Starter imo jest po to zeby poznac gre i rozkoszować sie nią przez te 20 lv, chyba ze jest sie pewnym zakupu wowa - to zwracam honor xD

Chociaz ja i tak lvlowalam 3 postacie questami, bo lubie lore :v

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ja tam wbiłem 20 lvl na starterze z nim, lecz nie działał raf.

GM usunął mi startery i tak połączył konta, że wszystko śmigało.

Wbiliśmy znowu 20 lvl tylko, że 3x krócej, bo xp boost.

Dzisiaj kupiłem psc 50 zl i kupuje na fabrykakluczy battlechesta tylko jemu sie komputer zjebal i bedzie w wtorek dopiero sprawny -,-

Ej no jak przechodze do platnosci to 23% podatek mi dolicza pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ej no jak przechodze do platnosci to 23% podatek mi dolicza pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Bo pokazuje Ci samą cenę netto przed zakupem. Albo dołożysz 10 zł i kupujesz tam lub sprzedaj ten psc i kup na allegro za 40 zł z groszami, i wliczonym VATem.

Opublikowano

Bo pokazuje Ci samą cenę netto przed zakupem. Albo dołożysz 10 zł i kupujesz tam lub sprzedaj ten psc i kup na allegro za 40 zł z groszami, i wliczonym VATem.

Dobra napisałem do fabryki kluczy to oni mi kazali podatek 0% ze poza EU, a nie 23 % z Polski xD