Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] League Sharp Crack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, że będzie.

Od początku było to wiadome.

"Czerwoni" na ich shoutboxie pisali, że crack będzie na pewno wspierany, a twórca cracka zwyczajnie trollował, mówiąc, że nie będzie go w ogóle.

Trzeba dać im trochę czasu, a na pewno każdy na tym zyska. ;)

Opublikowano

Ile razy wam jeszcze trzeba to pisać ? Więc napiszę jeszcze raz , l# wyjdzie po wyjściu  EloBuddy ... Być może szybyciej jak tak zdecydują 

Opublikowano

Ile razy wam jeszcze trzeba to pisać ? Więc napiszę jeszcze raz , l# wyjdzie po wyjściu  EloBuddy ... Być może szybyciej jak tak zdecydują 

Nie, L# wyjdzie kilka dni po elobuddy (trzeba zrobić jakiś szum wokół EB, to normalne w biznesie, aż sie dziwie czego cracka do BoLa nie wyłączyli na ten czas)

Opublikowano

Nie, L# wyjdzie kilka dni po elobuddy (trzeba zrobić jakiś szum wokół EB, to normalne w biznesie, aż sie dziwie czego cracka do BoLa nie wyłączyli na ten czas)

Można powiedzieć że wyłączyli :] niby zwykłe update injectora, ale nikomu nie działają teraz skrypciki.

Opublikowano

Cracked L# pojawi się wtedy, gdy LostIt'owi to będzie odpowiadać.

EloBuddy nie ma z tym nic wspólnego, ponadto na 80% EloBuddy nie wyjdzie w tym patchu, musisz uwierzyć mi na słowo, ponieważ dowodów jak wiadomo, przedstawić nie mogę.

EloBuddy jako program samo się wybroni, czy będzie dostępny za darmo L# czy nie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Macie moje słowo, że żaden crack nie wyjdzie w tym patch ani w kilku najbliższych. Nie opłaca się nikomu crackować tej wersji sharpa skoro "L# 2.0" już w drodze, poza tym jeśli ktoś złamie auth joduski, który i tak zmieniają co tydzień będzie bogiem

Opublikowano

Wczoraj zapytałem lostit'a czy to nie troll, odpisał mi: "100% serious", dodał też, że finndev i broly bardzo mu pomogli i żeby to im także podziękować.

iHacks  <3

Opublikowano

Macie moje słowo, że żaden crack nie wyjdzie w tym patch ani w kilku najbliższych. Nie opłaca się nikomu crackować tej wersji sharpa skoro "L# 2.0" już w drodze, poza tym jeśli ktoś złamie auth joduski, który i tak zmieniają co tydzień będzie bogiem

a ty nadal opierdalasz pałe jodusowi?

L# 2.0 mam nadzieję, że c*****y orbwalk jak i evade będzie jeszcze bardziej spierdolony jak całe community L$$$

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD

Kogo k***a obchodzi słowa typa co pierdolił, że nie będzie cracka na patch 5.13. Potem jednak zdanie zmieniłeś "aaa bo będzie crack ale tylko dla vipów" i kolejne pierdolenie bo było dla wszystkich. "Street Credit masz tu jak Jaruzelski".

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD

Kogo k***a obchodzi słowa typa co pierdolił, że nie będzie cracka na patch 5.13. Potem jednak zdanie zmieniłeś "aaa bo będzie crack ale tylko dla vipów" i kolejne pierdolenie bo było dla wszystkich. "Street Credit masz tu jak Jaruzelski".

Pisałem, że nie będzie cracka po 5.13, z początku miał być only vip, tyle że finn zmienił zdanie, ale co ja tam wiem Ty jesteś przecież ode mnie lepszy  ;)

Opublikowano

No kur.wa rzeczywiście ich auth ciężko przekierować na ich serwer :D

Pisałem, że nie będzie cracka po 5.13, z początku miał być only vip, tyle że finn zmienił zdanie, ale co ja tam wiem Ty jesteś przecież ode mnie lepszy  ;)

To ciekawe gdzie słyszałeś o tym że kiedykolwiek miałbyć dla vipów :p mam vip'a na nulledzie i nikt nigdy nic takiego nie pisał hah

Opublikowano

Chłopak weź się zapakuj do wora i skocz do jeziora, próbujesz być jak Nostradamus ale Ci nie wychodzi. CTRL + W <- Rada dla Ciebie.

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

No kur.wa rzeczywiście ich auth ciężko przekierować na ich serwer :D

Zrób to więc

To ciekawe gdzie słyszałeś o tym że kiedykolwiek miałbyć dla vipów :P mam vip'a na nulledzie i nikt nigdy nic takiego nie pisał hah

Lostit pisał na samym początku

Opublikowano
liga-hak.jpg

@lostit: anyway i've got a bunch of work to do today soo ETA is not today on L# unless everything goes smooth

@lostit: probably tomorrow though

Przed chwilą, na shotboxie nulleda

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

I co jest ten crack?

Wystarczy się zalogować na forum i zobaczyć.

Poza tym twórca cracka pisał, że będzie najprawdopodobniej jutro.

Screen masz powyżej.

Opublikowano

super czekamy :) mam juz d1 82 punkty moze powalcze o master tiera w tym sezonie albo cos wiecej o ile bana nie wyrwe bo juz mnie znaja :D jak wejde do kolejki pisza " nick" bolowiec hahahaha

Opublikowano

Wystarczy się zalogować na forum i zobaczyć.

Poza tym twórca cracka pisał, że będzie najprawdopodobniej jutro.

Screen masz powyżej.

Jakie forum? Miałem przerwę w lolu na 3 lata więc za bardzo nie wiem xD (czyli od pierwszej fali banów)

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...