Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neon dragon/klasa

MrMistrzupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym neon dragon i neon dragon caches  i w ogóle z tymi całymi smokami?

(co dają, jak je zdobyć, ile kosztują i czy opłaca się kupić.

Nie chcę  tworzyć drugiego tematu więc zapytam - gram neon ninja.

Mam 5000 cubitsów. Jaką klasę kupić ? 

Jeszcze jedno. 

Czy opłaca się ulepszać rainbowy czy dopiero shadowy ? 

Opublikowano

Zacznijmy od ostatniego pytania.

- najlepiej shadowy, nie ma sensu marnowac potrzebnych fluxow na itemy które można przerobić w loot collectorze.

Neon dragon to nowy mount, którego można zdobyć tylko i wyłącznie po "zjedzeniu" 50 neon dragon souls. Są również inne rzeczy do zdobycia za pośrednictwem tych dusz na kilku milestone'ach. (1,5,15,25,50 etc)

1s0YKIW.png

Neon dragon cache to skrzynka, w której rzadkim dropem jest właśnie ta dusza. Można jeszcze zdobyć flux/eyes of b'thulhu. (i coś jeszcze, nie jestem w stanie określić.)

nie wiem czy dobrze wszystko opisalem ale od kilku dni nie mam pojęcia co robię/mówię/piszę. :)

Opublikowano

Jest jeszcze jakiś sposób by zdobyć te dusze ? 

Tą skrzynkę  trzeba kupić ? 

Jakie inne rzeczy można zdobyć za te drakon souls'y 

Za odpowiedz jak najbardziej + ;)

Opublikowano

Oprócz neon dragon caches i kupienia jej od jakiegoś gracza nie ma innej możliwości. Te skrzynki możesz otrzymać po osiągnięciu 30 mastery rank, a potem tylko musisz co godzinę przechodzić challenge (2-4 skrzynki/h). Można również je kupić (500-900f)

Zaraz dam edita akie ity mozna zdobyc za dusze.

kPfzoHx.pngS9m6UAz.pngcARkCDR.png

uE3AlxA.pngtiiMkuA.pngVpPYhES.pnglDpH0OI.png

ALLY:

jR5D3NS.png

NEON DRAGON FLEDGLING:

ibji4T3.png

NEON DRAGON:

jeśli będę miał wstawię tu zdjęcie. :p

Opublikowano

Spoko! Czyli jeżeli chcę tego smoka to muszę otworzyć 50 tych skrzynek, ale przy moim szczęściu będę musiał otworzyć ich 300 :P

@Edit 

Może wiesz ile fluxa/oczek dropi z takiej skrzynki ? 

@Edit2ż

Czyli jeżeli zjem 25 dusz dostane neon dragon arsenal, i jeżeli zjem koljne 25 to dostanę mounta ? Co oznacza to 16/10 ? czyli  że jak zjem od 10 do 16 dusz to dostanę ten item ? 

Opublikowano

16/10 - 16: liczba zjedzonych przeze mnie dusz. 10: liczba wymaganych dusz do otrzymania bonusu/ally/mounta.

Co do tych skrzynek: zależy, bo na te soulsy jest całkiem niska szansa na drop, najczęściej dropią te fluxy lub oczy.

Opublikowano

A po ile tego fluxa dropi ? I czy jeżeli zjem 25 dusz i dostanę ten arsenal a potem zjem kolejne 25 to się skumulują i dostane tego dragona ? Sorry że Ci zawracam głowę ale taki już jestem że mam zawsze milion pytań :) 

Opublikowano

Mi zazwyczaj dropi po 250-400 flux z tej skrzynki. Czy są inne możliwości dropu co do fluxa? Nie wiem, ale jak będę wiedział na pewno Cię poinformuję.

Jeżeli zjesz 25 dusz - otrzymasz ten arsenał. Po kolejnych zjedzonych 25 otrzymujesz neon dragona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...