Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HS] Mój film z hearthstona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynając od początku:

-Nazwa filmu jak kupa - do zmiany.

-Brak tagów.

-Ogromne paski ;-;

-logo i menu Actiona.

-ppplujesz do mikrofonu.

-chwile mówisz głośniej, a chwile ciszej ;/

-brak muzyki w tle.

Oczywiście to są rzeczy, które według mnie powinieneś poprawić, zmienić, usunąć ;d

giphy.gif

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedż, chciałbym Cię spytać też o parę rzeczy.

O jakie paski ci chodzi? Jakie tagi do takiego filmu byś proponował? No i o tą nazwę filmu, co z nią nie tak?

Actiona na razie nie zmienię, nie mam na co, muzykę puszczę jakąś inną następnym razem, to ,,plucie" i cichsze mówienie jest związane ze słabym mikrofonem, kupię niedługo lepszy.

O jakie paski ci chodzi? Jakie tagi do takiego filmu byś proponował? No i o tą nazwę filmu, co z nią nie tak?

Actiona na razie nie zmienię, nie mam na co, muzykę puszczę jakąś inną następnym razem, to ,,plucie" i cichsze mówienie jest związane ze słabym mikrofonem, kupię niedługo lepszy.

Opublikowano

Chodzi o te czarne paski bo bokach ;d

To co zaznaczyłem na czerwono powinno zniknąć:

zVxyViR.png

Sam wymyśl tagi, Twój film ;d Powinny być to takie słowa klucz #heathstone #szaman itd...

Nazwa, trochę mało mówi, powinna przyciągnąć widzów, a Twoja trochę odstrasza. Możesz nazwać serie, numerować odcinki i jakiś dopisek np. HearthPlay #2 Ale mną cissną!

Btw. Możesz zastosować technikę ''na atora'' dając w tytule np ''Walczyłem z ReZim?!'' oczywiście z nim nie grałeś, ale może to przyciągnąć widzów ;d + tag #ReZi

giphy.gif

Opublikowano

Nie ty pierwszy/a (zawsze mnie mylą te avatary:D)  o tym mi mówisz, ale nie no, tak nie można.

Niedługo wrzucę film(już się renderuję) jeszcze bez tych poprawek, ale mówię chyba pewniej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...