Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo, od tego roku zaczalem sie strasznie pocic, gdy po jezdzie na rowerze lub graniu w pilke jestem caly mokry ( doslownie nogi rece ) Wczesniej tak nie mialem i w dodatku robie sie czerwony a wczesniej tak nie bylo. Przez co to sie robi - brak formy?

Opublikowano

pocisz się dlatego, że dorastasz :P

W rok szkolny po w-fie jak siadalem to cala podloga byla mokra >.< Powiedzialem rodzicom zeby kupili cos od tego dostalem jakies tabletki ale podobno przez to oddaje sie wiecej moczu

Opublikowano

W rok szkolny po w-fie jak siadalem to cala podloga byla mokra >.< Powiedzialem rodzicom zeby kupili cos od tego dostalem jakies tabletki ale podobno przez to oddaje sie wiecej moczu

to okres przejściowy, za jakiś czas się unormuje 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

to okres przejściowy, za jakiś czas się unormuje 

Mam nadzieje nawet te anty perspiranty w sensie te ,,kulki pod pache" dlugo nei trzymaja

Opublikowano

Mam nadzieje nawet te anty perspiranty w sensie te ,,kulki pod pache" dlugo nei trzymaja

To przejściowe, napewno powinieneś dalej stosować kulki czy tam dezodoranty i tak dalej, musisz ten okres "wytrzymać", później powinno być dobrze i raczej wszystko wróci do normy ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...