Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skiny kupić?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim, mam pytanie.Otóż posiadam na koncie steam 58 euro i chciałbym, aby pomogliście mi wybrać skiny za tą kwotę, obecnie mam na oku takie:
P2000 Handgun MW
USP-S Torque FN
Ak-47 Elite Build FN
Galil Rocket Pop FN
AWP Worm God FN
P90 Asiimov MW
PP-Bizon Osiris FN
AUG Chameleon FN
Deagle Conspirancy FN
M4A4 Dragon King FN
i do tego 9 skrzynek Chroma 2, ma ktoś jeszcze jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Do ak mozesz kupic ale lepiej kup lekko używanego. Nie widać różnicy. M4 dragon king oczywiście ^^ a co do awki to kup lepiej jakiegoś asimova czy hyper besta za 25 ojro. God worm jest po prostu slaby jak na swoją cenę. P90 też kup. I ozyrysa. Jakby ci kasa nie starczyla na nie wszystkie to wybierz te ktore wypisalem :)

Opublikowano

Co do skinów, kupuj takie które Ci się podobają :)

+ jeśli zależy Ci na niskiej cenie to lekko używana.

Opublikowano

Heh. Są gusta i guściki więc trochę śmieszny temat. Poszukaj cenowo te co Ci się podobają i wbij na jakiś serwer na którym masz możliwość testowania skinów. Odnośnie w.w. skinów :

P2000 Handgun MW  - jak najbardziej ładny skin ale ja preferuję np USP-S
USP-S Torque FN - jeżeli kupujesz P2000 nie ma sensu kupować UPS-S  jednak jeżeli chodzi o UPS-S to poleciłbym bardziej Kajmana 3 € a Skin jest jednym z lepszych jeżeli chodzi o tańsze skiny
Ak-47 Elite Build FN - Odradzam zbyt pospolity chyba że przy takim zasobie zdecydował byś się na wersje ze ST. Przy tych środkach raczej bym pomyślał o Jaguarze FT za 13 €
Galil Rocket Pop FN - do galila nie ma co przepłacać za skina jakiś kami albo desert storm z ST i jakimiś naklejkami byłby ok
AWP Worm God FN - kolejne pospólstwo proponowałbym Electric Hive za 7 € man'o'war za 12 € albo pink ddpat FT 11 € który nie jest taki pospolity a jest całkiem przyjemnym skinem
P90 Asiimov MW - na p90 nie ma co przepłacać lepiej dołożyć z tego na jakas AWP czy coś innego
PP-Bizon Osiris FN - tani i na propsie
AUG Chameleon FN - obowiązkowy najtańszy czerwony skin i 2 najładniejszy do AUG
Deagle Conspirancy FN - Mi się osobiście nie podoba jest masa ładniejszych deaglów w tej cenie
M4A4 Dragon King FN - fajny skin ale wydaje mi się że lepszy byłby jakiś M4A1-S np Atomic Alloy MW

opcji jest wiele w.w. Skiny jak troche byś pozmieniał kupiłbyś z jakąś podstawową kosą o ile już nie masz jakiejś.

Opublikowano

­Po co w tej grze skiny?

Moim zdaniem te skiny rozpierdolił* tylko społeczność Counter-Strike.

Jak już chcesz kupić skina niż normalną grę to sobie kup

USP-S Torque FN - Będziesz miał chociaż na początek rundy coś z skinem...

­

Opublikowano

­Po co w tej grze skiny?

Moim zdaniem te skiny rozpierdolił* tylko społeczność Counter-Strike.

Jak już chcesz kupić skina niż normalną grę to sobie kup

USP-S Torque FN - Będziesz miał chociaż na początek rundy coś z skinem...

Nie rozumiem twojego rozumowania. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Po za tym valve też musi na czymś zarobić na utrzymanie serwerów a ze sprzedaży gry przy takiej rzeszy stałych graczy nie byłoby na to szans. Odnośnie skinów obowiązkowo jeszcze glock-18 water elmental

Opublikowano

Ja bym proponował przy takim budżecie Flip Knife Urban Masked BS 18 kluczy na lounge o ile się nie myle czyli około 41 euro gdy na rynku chodzi koło 50 euro. wtedy zostaje Ci 17 euro na skiny czyli musiał byś się znacznie okroić ze skinami ale dało by rade w miarę fajny komplet skleić.

Opublikowano

To tobie mają się podobać skiny, a nie nam... Moim zdaniem powinieneś wybrać sobie jakieś 2 droższe z M4 i AK-47 i wystarczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...