Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić poziomy w Wiedźmin 3?

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,tak jak w temacie jak szybko wbić LV ? Mam 7 a potrzebuje wbić szybko co najmniej 15 albo 16.

(Wiedźmin 3)

Opublikowano

Wykonuj zadania fabularne. Wiedźmin 3 to bardzo długa gra, stąd poziomy wbija się dosyć wolno. 

Chodzi o to,że właśnie jestem przy zadaniu gdzie trzeba tam uzbierać 1000 koron i popłynąć gdzieś jednak sugerowany lv jest 16 a ja mam 7 i boje się,że nie dam rady z przeciwnikami.

Opublikowano

­@kura14005 Misja popłynięcia na Skellige pojawiła ci się po Velen, czy po Novigradzie?

Cholera wydaję mi się,że po Velen może prościej,odnalazłem żonę barona po czym musiałem się udać do portu żeby popłynąć na skelige ;)

Opublikowano

Z tego co aktualnie widzę, rzeczy do zrobienia jest zbyt mało żeby wbić 40 poziom. Ja zrobiłem absolutnie wszystko co widziałem, i mam 34 poziom. Nie zrobiłem tylko ostatniego zadania fabularnego, i niektórych DLC, bo cały czas czekam aż wydadzą pełną grę. 

Więc wszystko co robisz daje ci doświadczenie. Zadania, zabijanie potworów i bandytów, niszczenie gniazd potworów, penetrowanie jaskiń itd. 

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ty to uczyniłeś że mając 7 lvl jesteś na tym etapie. Ja do Skellige dostałem się mając 20 poziom i to bez zbędnej spiny. Wykonuj zadania poboczne oraz Wiedźmińskie zlecenia przecież twórcy nie dodali ich tylko dla ozdoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...