Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zycie

Gość Karolina93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wróciłem od psychologa powiedział mi że jestem agresywny, i że żyje w wirtualnym świecie bo gram 15/24 a nastepna wizyta jutro .. i teraz pytanie czy mam mu wygarnąć co o nim myśle i tej szopce psycholi, czy po prostu nie iść .. 

Delikwent mnie obraził mówiąc mi takie rzeczy więc moje ego tego dramatu po raz kolejny może nie wytrzymać i mu jebne krzesłem .

Opublikowano

Dziwi mnie Twoja osoba. Raz mówisz, że jesteś dziewczyną, a tutaj używasz rodzaju męskiego w swojej wypowiedzi.. Wracając do tematu - nie dziwię się, że mówi o Tobie jako o osobie agresywnej, bo i taki stosunek do innych masz tutaj na forum - bardzo agresywnej i niezbyt miłej osoby, która tupie nóżką jak mała dziewczynka, jeśli coś nie jest po jej myśli. Zresztą - co Ci da wygarnięcie komuś tego czy owego? To nie zmieni tego, jaką osobą jesteś i jak postrzegają Cie inni. Nie chcesz - nie idź­ tam, a jak tam idziesz to widocznie masz jakiś cel ku temu, może pora popracowac nad sobą i pokazać innym, że potrafi się być kulturalną i dojrzałą osobą, z której można brać przykład.

A przemoc wobec innych niczego nie naprawi, możesz wtedy tylko wylądować w sądzie, na policji, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nigdy nie napisałem że jestem dziewczyną, zmien czcionke bo jest beznadziejna

nie poszedłem sam tylko z moją dziewczyną bo się boi czegoś, więc mówie tej tępej idiotce żeby poszla.. a ona od razu placze i mowi zebym nie krzyczal.. 

zastanawiam się czy nie jest w ciąży bo chyba hormony i te sprawy.. ale jak się okaże ze jest to już mnie popamięta..

Jak juz tam bylismy to psychiatra powiedzial ze jestem agresywny i mnie zapisal na osobna wizyte.. (zresztą tępa blacha sama mnie prosiła ..)

Przemoc naprawia wszystko, ludzie zaczynają czuć respekt .

Opublikowano

Zapewne to troll, ale lubię nabijać łatwe posty, więc:

Wygarnij mu to, ale 15 godzin dziennie to dużo, sam siedzę ponad 1/3 mniej i też dla mnie to dużo.

Ale jeśli chcesz być dobrze postrzegana, to się mimo wszystko zachowuj tam dobrze, potakuj.

Opublikowano

Hah sam nie wiem czy to troll ale. Sam jestem agresywny kopie w komputer ale zawsze uspokaja mnie powietrze, zawsze mysl swiezo i to wykonuj. Chcesz mu cos powiedziec zrob to wyzyj sie :v

Opublikowano

Przestań tyle siedzieć przed kompem może? 15 godzin ? SERIO? POWAŻNIE? Twoi rodzice powinni Ci kompa przez okno wywalić a Ciebie zamknąć w komórce żebyś nie szczekał xD

r9wfFzB.png

Opublikowano

Przestań tyle siedzieć przed kompem może? 15 godzin ? SERIO? POWAŻNIE? Twoi rodzice powinni Ci kompa przez okno wywalić a Ciebie zamknąć w komórce żebyś nie szczekał xD

mają mnie w dupie, bo robie swoje rytualy w nocy (szatan i te sprawy)

Opublikowano

mają mnie w dupie, bo robie swoje rytualy w nocy (szatan i te sprawy)

Chyba że tak, w takim razie wynieś się z domu, weź kompa i rób rytuały w lesie są bardziej efektywne ;) I najlepiej zarżnij przy tym jakąś dziewice to Ci pomoże

r9wfFzB.png

Opublikowano

Chyba że tak, w takim razie wynieś się z domu, weź kompa i rób rytuały w lesie są bardziej efektywne ;) I najlepiej zarżnij przy tym jakąś dziewice to Ci pomoże

bedzie problem z podłączeniem kompa bo skąd wezme taki przedłużacz? nienawidzę kobiet traumy (nie jestem gejem :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...