Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długość trwania mikrofonu.

Bajerooowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam taki problem,mianowicie kiedyś bawiłem się w ustawieniach w opcjach cs:go i nie wiem czy tam coś zmieniłem ale od pewnego czasu po naciśnięciu klawisza do użycia mikrofonu,mikrofon długo pozostaje w użyciu tzn. trochę bez składni to napisałem chodzi o to,że naciskam klawisz i po puszczeniu go mikrofon jest jeszcze włączony na około 5sec,trochę mnie to denerwuje bo po podaniu info teamowi mikrofon dalej działa,wiem ze kiedyś tak nie miałem i gdy puściłem klawisz mikrofon od razu się wyłączał,nie wiem czy to przez to ze grzebałem w ustawieniach czy może przez jakąś aktualizacje.Może znacie jakąś komendę która naprawia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz co, u mnie też jest ta ikonka przez jakiś czas po zwolnieniu przycisku jednak z tego co się orientuję to nie słychać mnie wtedy (tylko jak trzymam klawisz)

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi, ikonka ma tak jakby chwilowe opóźnienie. Nie słychać Cię, ale ikonkę jeszcze przez chwilę widać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...