Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy ktoś raczy mi w końcu pomóc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy w końcu ktoś udzieli mi sensownej odpowiedzi a nie tylko bełkot ? I odsyłanie do tematów które nie są aktualne i nie można nic pobrać z linków ? Potrzebuję programu do levelingu konta w LOLU.Proszę o SZCZEGÓŁOWĄ instrukcję jak to zainstalować a nie tylko kopiuj wklej i nabijamy posty ... To jest żenada że muszę robić 10 takich tematów a i tak nikt nie udzieli mi odpowiedzi.Porszę jeszcze raz o napisanie mi chociażby jak odpalić volibota i do czego on służy i czy samym volibotem wyleveluje konto.Wpisalem login i hasło i tryb gry w account tam gdzie pisało login skasowałem wpisałem login itp.Loguję i pisze coś "WRONG CLIENT VERSION FOR SERVER" i "dany klucz nie był obecny w słowniku" Co do l# to ze strony joduska nie da się tego pobrać bo podobno trzeba zostać zaproszonym przez subskrybenta skąd mam to pobrać ?

Opublikowano

Ok rozumiem wreszcie jasna odpowiedz a jeszcze pytanie czy samym volibotem coś się da levelować ? Jak to zrobić ? Już like leci sensowna odpowiedz normalnie SZACUNEK.1 Raz chyba na tym forum.

Opublikowano

To tak:

Volibot to program, który automatycznie

• loguje się
  • dołącza do kolejki
  • wybiera championa
  • i.. to tyle.

Potrzebujesz też programu, który będzie grał w grze za Ciebie, to jest BoLa lub L# (ew. GoS). L# jest płatny, $15/month. Do BoLa wystaczy Ci darmowa wersja (iARAM.lua czy coś takiego). Co do GoSa to nie wiem, czy tam jest jakikolwiek tego typu skrypt.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...