Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wywala podoczas wyboru postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

stworzyłem serwer dla kumpli gdy dałem im clienta  i ip żeby sie zarejstrowali na stronie to im nie działała nie można odnależć takiego adresu. ;/  i client gdy im konta w navi zrobiłem i dałem passy to jak sie logują wywala w oknie wyborze postaci co mamy robić . pomocy ;!!

pliki by trenzo ; jak naprawic zeby im strona działa i nie wywalalo z metka ;/  mi wsyzstko dziala ;/

Opublikowano

Na stronę wchodzisz poprzez twoje ip z końcówką 100 natomiast kumple z normalną końcówką. Co do wchodzenia do gry zobacz czy masz odpalony port map z portami od gry.

Opublikowano

co do clienta zaraz bende robił jak podał  PanGałganek ,  co do strony tak wpisywali tak i tak i nie działa w navicat trzeba jakies ip wpisac czy navicat nie ma nic ze stroną wspólnego??

a jeszcze  tutaj mam usunąć tabele w navicat player?? a ta player_copy skąd wezne ;/

a moze wiecie jaki client pod pliki trenzo? by moze inny client załatwił sprawe?

Opublikowano

Co do strony:

Odblokuj port 80, inne osoby (Twoi koledzy) musza byc  w sieci hamachi, strona powinna DZIALAC jezeli ja dobrze SKONFIGUROWALES.

Co do wywalania: Odblokuj porty, wylacz zapore, antywirusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...