Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hologramy na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam co? Szukasz idiotów którzy odwalą za Ciebie robotę? Jeśli chcesz hologramy to masz takie pluginy jak HoloAPI czy HologramsDisplay... (czy jak im tam)..

r9wfFzB.png

Opublikowano

Przepraszam co? Szukasz idiotów którzy odwalą za Ciebie robotę? Jeśli chcesz hologramy to masz takie pluginy jak HoloAPI czy HologramsDisplay... (czy jak im tam)..

Nie szukam opinni innych jakie dali by hologramy... Dla mnie stworzenie hologramu to pikuś, ale żeby był porządny i zachęcający to pytam się innych.

2.png

Opublikowano

Czyli nie szukasz opinii innych? Bo to wynika z Twojego postu...

Może napisz coś więcej? Każdy hologram z kolorami dobrze wygląda 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Chciałem tam postawić "," Więc ;Nie, szukam opinii innych...;

Chciałbym, żeby jak gracz na niego popatrzy to by było takie "WOW! ale fajne!" żeby np. zmieniał się kolor(chyba to było '&u') i też różne znaczki.

2.png

Opublikowano

Przede wszystkim oznaczenie, gdzie jest wejście na jaki serwer oraz ewentualnie ilość graczy na nim.

Nie ma sensu zaśmiecać serwera zbędnymi rzeczami, to odstrasza.

Opublikowano

Hologram nie będzie ci przyciągał graczy.. Pluginy, atmosfera, administracja to zależy od gracza "WoW!"­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Widać nie można tutaj liczyć na pomocną odpowiedź. Gdybyście weszli na serwer gdzie są identyczne mapy, i wszystko takie samo ale jeden serwer miał by zaczepiste hologramy, to zapewne wybralibyscie serwer z hologramami. Hologramy mają być na lobby. 4 takie same w czterech kierunkach.

2.png

Opublikowano

Widać nie można tutaj liczyć na pomocną odpowiedź. Gdybyście weszli na serwer gdzie są identyczne mapy, i wszystko takie samo ale jeden serwer miał by zaczepiste hologramy, to zapewne wybralibyscie serwer z hologramami. Hologramy mają być na lobby. 4 takie same w czterech kierunkach.

Jeśli chcesz "zaczepiste" hologramy, to przede wszystkim musisz zrobić animacje do tych hologramów (żeby się poruszały, zmieniały kolory itd.) Wtedy będzie ciekawie. Polecam HolographicDisplays. Nie jest to trudny ani skomplikowany plugin.

Opublikowano

Ja nie lubię hologramów. 

Dla mnie jest to tylko zaśmiecanie serwera 

niepotrzebnymi pluginami. To samo mogę 

napisać na tabliczce i dać te same efekty czy też 

zrobić latającą tabliczkę.  Myslę że to lepsza dekoracja niż 

jakieś hologramy które ograniczają widoczność na spawnie 

i się buggują.. 

Opublikowano

Chcesz sobie zawalić CPU (procesor) - prosze bardzo. Wg. mnie jest lepszy sposób niż chologramy. Jak bardzo sie uprzesz HologramsDisplay

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

­Holographic display :)

A wygląd:

Witaj graczu,

aktualnie znajdujesz sie w strefie: Spawn.

Aby z niej wyjsc wyjdz za czerwona linie,

za nia mozna sie bic i budowac.

Zyczymy milej gry :)

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...