Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sterownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sterownika / sterowników na klawisze funkcyjne FN+F1/F2/F3/F4/F5/F6­/F7/F12

Bo kiedyś miałem tak ze jak ściszam głos noto wyskakiwało mi na ekranie taka ikonka ze sciszam i głos :) a niedawno sformatowałem se komputer i teraz niemoge znalezc sterowników na to :( 

Pomoże ktoś?!  :O
 +++

,,Hαtєяѕ gσηηα' нαtє ♯ƑυcкƬнєHαtєяѕ."

♯Rєѕρєct fσя tнє ρєσρƖє tнαt αяєη't нαtєяѕ

Opublikowano

Ja nie mogłem znalezc :/ @yukki420­

Opublikowano

Rozumiem, że to jaki masz sprzęt to tajemnica ? Jeśli nie, to możesz - tak ot, przy okazji - podać co to jest, bo nasze szklane kule jakoś zamglone są.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Na pewno jest w oprogramowaniu na stronie producenta i na pewno nie szukałeś , wystarczy wejść na stronę supportu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na pewno jest w oprogramowaniu na stronie producenta i na pewno nie szukałeś , wystarczy wejść na stronę supportu 

Byłem , pobrałem tam juz wsystko.... i nic  a produkt Sony Vaio PCG-71911M (ale starczy chyba PCG-719)

­

Opublikowano

Jak nie ma kiedy jest ! Sony® Notebook Utilities

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jak nie ma kiedy jest ! Sony® Notebook Utilities

Pobrałem już to ale Dalej mi nie wyskakuje na ekranie jak sciszam lub podgłasniam ani mi nie działa ciemniejszy ekran itd

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...