Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usuniecie 2 rang.

Szymon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Redakcja LoLa nie istnieje już jakiś czas, a dwie rangi z nią związane zostały. Chodzi o "Redaktor LoL" i "Super Redaktor LoL".

Opublikowano

Te rangi raczej w niczym nie przeszkadzają, jest mi obojętne, mogą zostać usunięte lub nie. Plakietki (obrazki) mam zapisane w razie potrzeby.

Być może kiedyś redakcja zostanie przywrócona.

Opublikowano

Zamiast robienia i usuwania redakcji to ja bym zaproponował tworzenie rang dopiero jak jakaś redakcja już zacznie funkcjonować a nie na zasadzie "stworzyliśmy grupe i szukamy kogoś go coś napisze"

76561198001815076.png
Opublikowano

Szkoda, że nie ma redakcji lol. No cóż.. ale fakt faktem, że w takim wypadku są one zbędne i jestem za ich usunięciem.­

Przeszkadzają Ci one w czymś? Są, to są i niech sobie będą, bo nie dają żadnej funkcji, a są tylko ozdobą ... Już nie przesadzajcie, że to Was tak boli, że Wy tego nie mieliście albo Was to razi w oczy. Niech sobie będą.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przeszkadzają Ci one w czymś? Są, to są i niech sobie będą, bo nie dają żadnej funkcji, a są tylko ozdobą ... Już nie przesadzajcie, że to Was tak boli, że Wy tego nie mieliście albo Was to razi w oczy. Niech sobie będą.

A czy ja mówię tu cos złego, zeby zaraz się tak rzucać na mnie? Według mnie po prostu może to mylić nowych forumowiczów, a usunięcie tego usunie również zbędne pytania odnośnie tej plakietki i przypisanej do niej rangi. Nikt tu nie mówi o zazdrości, więc proszę mi czegoś nie zarzucać. Z góry dziękuję.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Rangi bardzo rzadko są usuwane (MPC Media Team itp.), zatem w tym wypadku również nie ma sensu podejmować żadnych działań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...