Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulled.io: Please read the announcement 'Upcoming auth changes'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam problem ze stroną nulled.io. Chodzi o to, że nic nie mogę na niej zrobić. Cały czas mam taki komunikat:

Please read the announcement 'Upcoming auth changes'. Check your access here: auth access.

Sorry, you don't have permission for that!
[#1001]

You are not allowed to visit this community. More Details

Need Help?

Nie ważne co bym nie kliknął strona się odświeża i cały czas mam to samo. Nie mogę wejść w swój profil, nie mogę przeglądać forum ani nawet się wylogować. Nie mogę też zalogować się w bolu z tego konta. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Gówno da wyczyszczenie cookie. Musisz odczekać trochę czasu, by móc zalogować się na nulled. Podejrzewam, że robiłeś parę kont pod rząd. :)

Opublikowano

Kliknąłem na "more detalis". Pokazuje mi się nad tym mała ramka, ale nic w niej nie jest napisane. Na pewno to jest ban? Hasło mogę zmienić bez problemu i na emalia mi nic nie przyszło o tym, że mam bana.

Wyczyściłem cookie, mogę przeglądać tylko forum, ale logować się nie da rady. Zmiana IP nie pomaga, ile tego czasu tak mniej więcej trzeba odczekać?

Opublikowano

^ Bo nic nie przychodzi na emaila. To po prostu jest blokada na ip, jakbyś chciał uniknąć to ściągnij sobie program. Jak chcesz, mogę Ci podesłać na pw. :)

Opublikowano

Kliknąłem na "more detalis". Pokazuje mi się nad tym mała ramka, ale nic w niej nie jest napisane. Na pewno to jest ban? Hasło mogę zmienić bez problemu i na emalia mi nic nie przyszło o tym, że mam bana.

No ban jezu..

musisz wyczyscic ciasteczka i jebnac nowego akanta i po problemie kappa.png

^ Bo nic nie przychodzi na emaila. To po prostu jest blokada na ip, jakbyś chciał uniknąć to ściągnij sobie program. Jak chcesz, mogę Ci podesłać na pw.  :)

Ty k***a kobieto nie widzialas bana na IP na tym forum to sie nie wypowiadaj.. blagam ...

8kHod.png

Opublikowano

^ Bo nic nie przychodzi na emaila. To po prostu jest blokada na ip, jakbyś chciał uniknąć to ściągnij sobie program. Jak chcesz, mogę Ci podesłać na pw. :)

Cyber Ghost?

No ban jezu..

musisz wyczyscic ciasteczka i jebnac nowego akanta i po problemie kappa.png

Ty k***a kobieto nie widzialas bana na IP na tym forum to sie nie wypowiadaj.. blagam ...

Tiaa, tylko że to jest konto z nazwą użytkownika który ma w bolu wykupionego saca, więc wolałbym je odzyskać.

Opublikowano

^ Co za typ, kisne. XDDDDDD

ja i pol forum z twoich postów rowniez kappa.png

Ten ban byl tylko na konto no ale k przeciez to na IP bylo xD

Opie uważaj zebys zaraz didosa nie dostal kappa.pngkappa.pngkappa.pngkappa.png

Widze ze nam rosnie nowa informatyczka kappa.png

8kHod.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...