Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie słuchawki ?

Drago98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUXY nie nadają się do CS'a.. Będę to powtarzał dopóki się k***a nie nauczycie. Maja za dużą scene a kroki się zlewają.

Musisz wypróbować słuchawki na głowie jak i w cs'ie bo jednym zlewanie się otoczenia pasuje a drugim już nie.

graphic.png
Opublikowano

LUXY nie nadają się do CS'a.. Będę to powtarzał dopóki się k***a nie nauczycie. Maja za dużą scene a kroki się zlewają.

Musisz wypróbować słuchawki na głowie jak i w cs'ie bo jednym zlewanie się otoczenia pasuje a drugim już nie.

Mam superluxy hd681 i żaden dźwięk się nie zlewa, jest głęboki, aczkolwiek na lapku trochę cichy, ale nadają się nieźle do grania w cs'a, jedyną wadą dla niektórych jest brak mikrofonu. Ale cena/jakość jest bardzo dobra.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Od siebie nie polecam Creative Fatality, jest to drogie gówno nie warte swojej ceny, a ich jakość jest na poziomie tańszych słuchawek za 50/60 zł. Od siebie polecam albo Superluxy HD681, albo Sennheisery HD 201. Innych słuchawek w tej cenie się moim zdaniem nie opłaca, tylko nie kupuj żadnych Sennheiserów HD 202, bo są takie same jak 407 tylko o połowę droższe, dlatego jak już kupować tanie słuchawki tak do 70~zł to Sennki 407 będą najlepsze, a do 100~~ to albo te Superluxy HD681 albo Sennki HD 201. Potem długo nic, dopiero powyżej 140/150 zł znajdziesz ciekawe słuchawki.

Legenda
Opublikowano

Creative Fatality? Mam tego 3 sztuki; kupne i 2 wygrane i to jest największe gówno jakie mam w domu na półce. Za tą cenę to lepiej kupić coś tańszego i zainwestować z xonar dg (karta dźwiękowa).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...