Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

630094bdd8.png

4c0ddfb00b.png

IP Serwera: MedievalWar.yfun.pl

Wersja serwera: 1.7.2 - 1.7.5

Typ Serwera: Survival + Frakcje + RPG

Premium: Niewymagane

Whitelist: Wyłączona

Sloty: 150

Potwory: TAK

Zwierzęta: TAK

PvP: TAK

Nether: ON

End: ON

ff4be9ebee.png

Na serwerze MedievalWar odgrywa się bardzo ciekawa rozgrywka. Nie jest to zwykły Survival + Frakcje. Ale i z nutką RPG!

Ciekawi was na pewno co jest związane na serwerze z RPG. Już odpowiadam!

Na serwerze aby PvP było utrudnione dodaliśmy System Ulepszeń!

Jak on działa?

Z Kamienia dropimy oto taki przedmiot:

a7353074b4.png

Dzięki temu przedmiotowi możemy ulepszać swój ekwipunek PvP!

Jak wygląda ulepszanie?

Gracz ma Skórzany Hełm. Za pośrednictwem 1 Instrukcji Ulepszania i 5 złota utworzy Złoty Hełm.

Zapomniałem uprzedzić że crafting Zbroi powyżej skórzanej i Miecza powyżej drewnianego, Jest zablokowane!

System ulepszeń jest od skórzanego seta, do diamentowego.

Mamy nadzieje że ten system się u nas przyjmie ;)

a44209c093.png

Według mnie największą ciekawostką na serwerze jest mojego pomysły Expiarka :)

78c7eff65f.png

Jak ona działa? Craftujemy ją za pomocą 4 butelek EXPa i 5 bloków złota.

Wszystko o niej jest zapisane na serwerze no i oczywiście tutaj:

b9fa9abe9c.png

Drugim ciekawym pomysłem na serwerze jest Rzucane TnT:

40ca4aa97c.png

Craftujemy je za pomocą 5 dziamentowych bloków, i 16 TnT.

Do czego może się przydać? Do greifowania wrogich klanów.

I tak dodam że na naszym serwerze został przerobiony plugin FunnyGuilds na Klany żeby

troche urozmaicił rozgrywkę ;)

I informacja dla tych co nienawidzą dużych DMG na serwerach została wyłączona mikstura Siły II / Strength II

2f15e81d7d.png

341c9f5394.png

Wlasciciel: PiterekPIX

Admin: armorboy02

Moderator: SoVeum

Rekrutacja: ON

73723937fa.png

Spawn:

7ad85e3562.png

End:

ba64fbad3b.png

PvP:

f24840a2b9.png

Strefa Premium:

a7fa38b782.png

Sklep:

611a284604.png

Mamy nadzieje że wbijesz na serwer, stworzysz gildię, i podbijesz cały MedievalWar

Miłej gry na serwerze życzy Administracja MedievalWar!

Opublikowano

Prezentacja dobrze wykonana , dzisiaj  zagram ale pózniej, bo teraz już ide spać ... mam nadzieje , że serwer będzie dobry jak jego prezentacja

@Edit

Bardzo dobry serwer , Polecam! . Mili gracze , Ogarnięta administracja . Polecam !

Opublikowano

Ogarnięta administracja, jak i gracze. Serwer godny polecenia. 

Jeden błąd moim zdaniem to to że są gildie, a nie frakcje ( tak jak w prezentacji)

Serwer jak najbardziej polecam!

Prezentacja także super!

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Serwer ciekawy, można fajnie pograć i spędzić czas  ze znajomymi . Jeszcze wszystko nie jest dopracowane ale mam nadzieję że wszytko pójdzie w dobrym kierunku. Jak narazie będę grał na tym serwerze. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Już na pierwszy rzut oka serwer nie ma nic wspolnego ze sredniowieczem. Wystarczy obejrzec screeny. Czuje sie zawiedziony, bo nie tego sie spodziewalem.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja dobrze wykonana , dzisiaj  zagram ale pózniej, bo teraz już ide spać ... mam nadzieje , że serwer będzie dobry jak jego prezentacja

@Edit

Bardzo dobry serwer , Polecam! . Mili gracze , Ogarnięta administracja . Polecam !

Dobrze wykonana prezentacja ? chyba nie , jest bardzo nie estetyczna , powycinane napisy z ss . Grafika z generatora na textcraft.eu , nazwa serwera wskazuje na to że to serwer o tematyce średniowiecza . Spawn wyglada jak sklejka warpów . Słaby serwer ogólnie . 

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Serwer ciekawy, można fajnie pograć i spędzić czas  ze znajomymi . Jeszcze wszystko nie jest dopracowane ale mam nadzieję że wszytko pójdzie w dobrym kierunku. Jak narazie będę grał na tym serwerze. Pozdrawiam :)

@Edit Cofam wszystkie swoje dobre słowa o tym serwerze. Administratorzy mało pomocni oraz mało aktywni, największą aktywnością wykazuje się Moderator o nicku SoVeum. Mało graczy i ekpia serwera w moim odczuciu nie stara zdobywać nowych graczy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...