Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^ Już Ci dałam te 2 punkty. 
PS: Nie nabijaj postów pisząc ''ty'', czy wstawiając linki do muzyki, bo dostaniesz bana na nulled. :)

Opublikowano

^ Już Ci dałam te 2 punkty. 

PS: Nie nabijaj postów pisząc ''ty'', czy wstawiając linki do muzyki, bo dostaniesz bana na nulled. :)

ja to nawet wchodzę na inne konta, które wcześniej pozakładałem do nabicia sobie ++++ i z nich ściągam, żeby na głównym koncie mieć jak najmniej postów w stylu "ty"

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, iż pozbywajâ sië chwastu na nulled.io Bo posty nabijać možna inne niż ty. Co to kužwa jest TY? jakaş cholerna cebula leniwa skróciła Thank You. A można pisaç przykładowo. Nice. WoW! Good Job. I love you top bro ;* I te pe. Pasi? XDD Zrobił mulciaki dla plusőw i postów "ty" CEBULANDIA.COM haha

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, iż pozbywajâ sië chwastu na nulled.io Bo posty nabijać možna inne niż ty. Co to kužwa jest TY? jakaş cholerna cebula leniwa skróciła Thank You. A można pisaç przykładowo. Nice. WoW! Good Job. I love you top bro ;* I te pe. Pasi? XDD Zrobił mulciaki dla plusőw i postów "ty" CEBULANDIA.COM haha

Wow, serio? Dzięki ziomek za radę, teraz nie będą mieli podstaw żeby mnie zbanować. Ekstra, idę nabijać posty. :PP <happy>

Opublikowano

Tez mam takie cos? wystarczą repy na jakichkolwiek postach czy musi byc 10 na jednym? Jak ktoś chce sobie pomóc wzajemnie to priv

Opublikowano

Nice. WoW! Good job. niczym się nie różni od "Ty", Leecher to Leecher, to jak chwasty o różnych liściach.

Osobiście uważam, że bez sensu się tak spinają, bo przez to tylko zrobił im się syf, masa postów nic nie wnoszących do dyskusji, żeby tylko nabić 25, masa nowych kont, żeby nabić 10 repa. To tak jak z delegalizacją narkotyków, wprowadzili ją i zaczął rozwijać się czarny rynek, jakość dragów spadła, a ćpunki dalej wstrzykują sobie marinuhanue. Podobnie na nulledzie - Lecherów dalej będzie tyle samo, za to forum się lekko zasyfi, ale to tylko moja opinia.

Przydałby się tu JEDEN specjalny temat, w którym ludzie pisali by prośby o repy, bo skutki głupoty administracji nulleda, widać nawet u nas na MPC, co chwile powstaję nowe tematy "rep for rep", albo posty, jak ten tego pana wyżej(bez urazy oczywiście):

Tez mam takie cos? wystarczą repy na jakichkolwiek postach czy musi byc 10 na jednym? Jak ktoś chce sobie pomóc wzajemnie to priv

może być przy jednym, ale trochę dziwnie to wygląda, masz do wyboru 25 postów, lepiej zrób po 1, max 2... przy rozsądnych postach oczywiście i nie zostawiaj równo 10 reputacji, tylko nabij z 16, żeby nie wyglądało krzywo, ponadto postów napisz z 30, bo widziałem jak banowali ludzi, którzy mieli w 1 dzień zrobione równo 25 postów i 10 reputacji :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do tematu.. Masz "evil looks ip" zrestartuj router bo nulled ma zablokowane wchodzenie przez proxy.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...