Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Udzielę wsparcie techniczne] KaaCeeQ

KaaCeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w moim temacie ;)

241831437901623992255.png

Co to za wsparcie? 

Wsparcie dotyczy: 

• Komunikatora głosowego TeamSpeak3 (konfiguracja serwera, klienta komunikatora głosowego) 
  • Stron internetowych
  • For o wszelakiej tematyce

Polega ono na darmowej pomocy świadczonej przeze mnie, lecz jest kilka wymogów, które opiszę na końcu tematu.

470251437901623992255.png

Nie masz swojej domeny? Nic nie szkodzi! Specjalnie dla Ciebie stworzymy subdomenę z twoją własną nazwą i przekierujemy na podany przez Ciebie adres IP! 
Przykład:
twojanazwasubdomeny.tsforum.pl

560241437901623992255.png

Chciałbyś założyć swoją prostą stronę internetową na której zamieścisz informacje? Bloga? Forum? Lecz nie masz serwera ani środków na jego jej utrzymanie? To nie problem! Oferuję darmową stronę opartą na 2 skryptach: 

Strona główna oraz blog oparte są na skrypcie LekkiCMS (Click!)

Forum internetowe oparte jest na skrypcie ModernBB (Click)

728371437901623992255.png

Pełne wsparcie w zakresie zarządzania wyżej wymienionymi usługami, darmowy banner reklamowy na mojej stronie internetowej, autorski banner z liczbą osób na serwerze/stronie www. 

Darmowe 3 konta mailowe o pojemności 100MB każde. 

742351437901623992255.png

• (TeamSpeak3) Pierwszym i podstawowym wymogiem jest utworzenie kanału, który będzie "reklamą" usług świadczonych przeze mnie.
  • (Strony internetowe) Wyznaczenie miejsca na mój (nie duży) banner reklamowy (mojej strony internetowej zajmującej się reklamą moich usług) 
  • (Darmowa subdomena) Kanał na twoim serwerze głosowym lub banner reklamowy na twojej stronie internetowej
  • (Darmowa mini strona internetowa) Wszystkie informacje zostaną podane po kontakcie mailowym. 
  • Uczciwość

694521437901623992255.png

Prywatna wiadomość na forum

Mail: wspolpraca @ tsforum.pl (całość razem)

Opublikowano

Polecam osoba zna się na rzeczy oraz można na niej polegać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...