Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

Ragenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś fajnego mmorpg w którym jest co robić na max lvl są jakieś fajne bg czy wojny gildii. Dobrze żeby nie był p2w oraz żeby trochę ludzi w niego grało żeby gdzieś tam będąc na jakimś spocie nawet na krańcu mapy zawsze widzieć tą 1,2 osoby a nie mała ilość graczy w mieście na spotach pustki. Grałem w Terę, M2, ROM, Aion więc fajnie jakbyście podali coś innego. No i fajnie jakby gierka nie była stara bo najczęściej w starych gierkach jest więcej ludzi na privach niż globalach. Kiedyś ROM ( Runes of Magic ) mnie na długo wciągnął może są jakieś podobne gierki ?

Opublikowano

Gw 2, dobry endgame, ale będziesz musiał kupić dodatek żeby pograć, Ff xiv i wow to samo, oprócz tego MapleStory.

Opublikowano

Ja bym Ci zaproponował nową gierkę która właśnie dzisiaj wchodzi w fazę OBT "Inspirit Online"

W tym nie ma endgame...

Opublikowano

Grą dla ciebie jest NeverWinter.

neverwinter jest bardzo rozbudowaną grą w niej możesz tworzyć własne Questy i Dungeony na których ludzie mogą grać jeśli jest rozbudowany i fajny to dostajesz walutę premium, nawet twórcy gry mogą do ciebie napisać o dodanie Questa/Dungeona do gry. a co do endgame jest rozbudowany ale zanim do niego dojdziesz to minie dużo czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...