Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna z zagranicy

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm poznałem w Bułgarii dziewczne z Białorusi.Piekną dziewczynę, mądrą i co najważniejsze bardzo porządną.Jak myślicie jest szansa podtrzymać to co było???Jak wyglądają wypady na Białoruś, drogi interes?Naprawdę przeżyłem z nią magiczne wieczory i teraz trudno byłoby Mi to zostawić to od tak.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Nic z tego nie bedzie, nie masz prawa wiązać się z wrogiem to by była zdrada przeciwko własnemu państwu.. mamy tyle pieknych polek a ty znalazłes jakąś dziewke .. żenada 

Zapomnij o niej i tyle

Opublikowano

Hehe mądra =/= inteligentna, ale jeśli wiesz, że to ta jedyna i ona też cie kocha, to próbuj. Zresztą niech przeprowadzi się do pl, bo wszystko lepsze od Białorusi

Opublikowano

­Robisz to bo coś do niej czujesz czy po prostu bo byłoby głupio? Szansa zawsze jest.

Raczej to 1.

Przeżyłem z nią piękne noce nad morzem przy gwiazdach.

Mamy wiele wspólnych zainteresowań i w ogóle chciałbym by ten związek trwał nadal.

A Zamoczyłeś? 

Ta dziewczyna nie jest szmatą jak większość lasek.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jeśli do prawdziwa miłość - szansa zawsze jest. 
Wymaga zapewne poświęcenia i sporo nerwów, ale próbować możesz. Jeśli oboje w to tak samo się angażujecie próbujcie jak najczęściej się odwiedzać, spotykać, niezależnie gdzie. Gdy po czasie nadal uczucie nie wygaśnie pomyślcie o czymś innym. 

~ ~

Opublikowano

Jedź do Białorusi. Przy odrobinie szczęścia Łukaszenka nauczy Cię jak pracować na polu, czy też karmić konia.

No jeszcze by tego brakowało że bedzie pracował dla tych śmieci.. nie ma mowy o żadnej miłości poza granicami Polski ..

Ma to być polka.. zresztą porozmawiam jeszcze z lukaszenkiem o tym związku 

Opublikowano

Zawsze warto spróbować, niż potem żałować. Przecież możesz już nigdy nie znaleźć drugiej takiej samej, a szczególnie w Polsce...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jeśli ją kochasz, jeśli myślisz o niej jak o przyszłej żonie - rób to co Ci podpowiada serce i walcz o nią, jeśli Ci na niej zależy - walcz. Nie przejmuj się że z innego kraju, nie przejmuj się kosztami wyjazdów. Sama poznałam parę lat temu kogoś, kto mieszkał trochę ode mnie..Może nie była to kwestia krajów, bo on też mieszka w Polsce, ale kwestia miast, a mimo to ciągle z nim jestem, a za rok przeprowadzam się do jego rodzinnego miasta. Także warto walczyć, tylko pamietaj że w takowych związkach ważna jest wytrwałość i musisz też włożyć masę pracy w ten związek, a wszystko się uda i prędzej czy później będziecie mieszkać w jednym kraju, mieście, domu.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Na początku może warto ją lepiej poznać, na razie to zapewne zauroczenie, o miłości na razie nie ma mowy. Warto by było mieć z nią cały czas kontakt np. Skype. Co do samego wyjazdu na Białoruś to jest to troche problematyczne, trzeba mieć wizę albo specjalny "bilet". A co do tamtejszych dziewczyn to są bardziej ambitne i bardzo są przywiązane do swojej kultury i rodziny :)

Opublikowano

No jeszcze by tego brakowało że bedzie pracował dla tych śmieci.. nie ma mowy o żadnej miłości poza granicami Polski ..

Ma to być polka.. zresztą porozmawiam jeszcze z lukaszenkiem o tym związku 

idź ruchać grażyny czy mariolki

tylko jaki mialby byc cel tego zwiazku? na pewno swej przyszłości ze wschodnią granicą nie przywiązywał, ale szczerze daj sobie spokój bo utrzymanie samej znajomości może okazać się trudne, a ty będziesz mieć żal do samego siebie

­

Opublikowano

Hmm poznałem w Bułgarii dziewczne z Białorusi.Piekną dziewczynę, mądrą i co najważniejsze bardzo porządną.Jak myślicie jest szansa podtrzymać to co było???Jak wyglądają wypady na Białoruś, drogi interes?Naprawdę przeżyłem z nią magiczne wieczory i teraz trudno byłoby Mi to zostawić to od tak.

Czemu nie ? ;) Nie liczy się pochodzenie, a prawdopodobieństwo że to Polka jest 40% bo na białorusi mieszkają tylko polacy rosjanie i białorusini ;) Po za tym niektórzy mówią że to wróg... Wróg kogo? Białorusini zawsze na kartach historii widnieli i stawali za Polską. Przykład? 1920 gdzie pomogli nam rozwalić rosyjską słowocz ;) To wróg niemiec i niemeickiego rządu w Polsce a nie Polski ;) 

Próbuj a być może stanie się Twoją żoną i spędzisz z nią dużo przyjemnych chwil ;)

Jedź do Białorusi. Przy odrobinie szczęścia Łukaszenka nauczy Cię jak pracować na polu, czy też karmić konia.

Na białoruś *

r9wfFzB.png

Opublikowano

idź ruchać grażyny czy mariolki

tylko jaki mialby byc cel tego zwiazku? na pewno swej przyszłości ze wschodnią granicą nie przywiązywał, ale szczerze daj sobie spokój bo utrzymanie samej znajomości może okazać się trudne, a ty będziesz mieć żal do samego siebie

wyruchane, czekam teraz na twoją mamę bo miała przyjechać o 12

Opublikowano

Lepiej spróbować i nie żałować, niż żałować ze się nie spróbowało :)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Jak dojade na Białoruś (pociąg, autokar)??

I jak ogarnąć wize ??

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Młody tylko pamiętaj żeby się zabezpieczać bo szczególnie panny ze wschodu lubią mieć życie wewnętrzne w waginie ew HiV , wiem co mowie drugi raz nie dam sie zarazić :x

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jak coś do niej czujesz to pewnie, że masz szanse.

Jeśli na prawdę się kochacie i chcecie być ze sobą to zawsze coś się wymyśli.

A jeśli te niektóre gimbusy wyżej będą pisać głupoty to się nie przejmuj.

Powodzenia :)­

Opublikowano

Mam 20 lat Ona 19, utrzymujemy ze Sobą teraz stale kontakt na skype i jest super.

Jej Mama powiedziała, że mogę do Nich przyjechać do mieszkania jeżeli kontakt się utrzyma.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jak dojade na Białoruś (pociąg, autokar)??

I jak ogarnąć wize ??

Wiza: http://poland.mfa.gov.by/pl/consular_issues/visas/

Opłaty konsularne: http://poland.mfa.gov.by/docs/taryfa_op%C3%A5_at_konsularnych_2015.pdf

Wymagane ubezpieczenie opisane wyżej na stronie.

Ambasada znajduje się w Warszawie, a konsulaty w Gdańsku, Białymstoku i Białej Podlaskiej.

Do wielu miast Białorusi można dojechać autokarami, kursują z wielu naszych miast np. firma Eurobus-Eurolines.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Problemu nie powinno być żadnego, ale wątpie aby to miało jaki kolwiek sens. :-)). Patrząc na twój wiek, uważam, że jesteś dość młodym chłopakiem, więc myślę, że to nie będzie ta jedyna, bo napewno będzie ich wiele :).

Opublikowano

Problemu nie powinno być żadnego, ale wątpie aby to miało jaki kolwiek sens. :-)). Patrząc na twój wiek, uważam, że jesteś dość młodym chłopakiem, więc myślę, że to nie będzie ta jedyna, bo napewno będzie ich wiele :).

A ja znam osoby które od dziecka są "razem" i mają po 80 lat w obecnej chwili :D

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...