Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie serwera Survival bez łatwego dropu. Co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Pytanie Czy Zagralibyscie na Serwerze bez latwego dropu ?

Oczywiscie na serwerze beda bossy np: Emozos

nie wiem czy dodac na serwer gildie

Factions Czy Gildie

================================

Jak Bede mial factions na serwerze

to oczywiscie beda za free gildie

a np: Funny guilds to nie za free

co polecacie:

Funny Guilds

Factions

Prosze Ocencie.

Opublikowano

­Jeszcze z 1,5 roku taki serwer by ci wybił.. Ale teraz już nie, brakuje mi takich serwerów, na których było by minimalnie 40 osób.. Sam posiadałem 1,5 roku temu serwer Survival + Frakcje dziennie było na nim 100 osób.. Ale gdy zaczeły się te gówniane IzIHace i Hardcory wszystko upadło...

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Survival z trudnym dropem dodac mozesz, ale musisz wydac mininum 200 zl na reklamy bez tego lepiej nie startuj :p.

Opublikowano

Nie zbyt rozwinąłeś co ma być na serwerze , weź nie gadaj o factions i funny guilds , bo gildie są nudne i takich serwerów jest strasznie dużo. Bossy ,hmm świetny pomysł stwórz jakieś PVP+Bossy+Drop+Survival 

Opublikowano

­

Nie zbyt rozwinąłeś co ma być na serwerze , weź nie gadaj o factions i funny guilds , bo gildie są nudne i takich serwerów jest strasznie dużo. Bossy ,hmm świetny pomysł stwórz jakieś PVP+Bossy+Drop+Survival 

Nie gadaj o Factions? Wiesz ile starym graczą Minecrafta brakuje starych dobrych frakcjii? A nie jakieś pierdolone PVP!

Do szału mnie to doprowadza kiedy widzę kolejną prezentacje serwera izihace, pvp albo hardcore z pseudo autorskimi pluginami!

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

Zapomnialem 1 waznej rzeczy Nie bedzie Funny Guilds Ani Factions Beda Autorskie :) + Skrzyneczki losowe jak w cs go + Targ Z Itemami Sharp 6 ale bardzo drogie

Opublikowano

no nie wiem

lepiej jak bys mial autorskie pluginy i skrypty to wtedy pewnie bym zagral

No Skript..

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

@I'm_rudy czemu nie sk? Gracze nie patrza na to czy skrypty czy pluginy :P.

Kiedys sam pisalem skrypty, lecz przerzucilem sie na pluginy i polecam kazdemu :), ale mniejsze "pod pluginy" tez moga sie znalezc.

Opublikowano

­

Nie gadaj o Factions? Wiesz ile starym graczą Minecrafta brakuje starych dobrych frakcjii? A nie jakieś pier*****e PVP!

Do szału mnie to doprowadza kiedy widzę kolejną prezentacje serwera izihace, pvp albo hardcore z pseudo autorskimi pluginami!

Tak bo na frakcjach nikt się nie bił tylko rozmawiał z innymi o odkryciach Tesli.

Zapomnialem 1 waznej rzeczy Nie bedzie Funny Guilds Ani Factions Beda Autorskie :) + Skrzyneczki losowe jak w cs go + Targ Z Itemami Sharp 6 ale bardzo drogie

Po co Ci "autorski" plugin na frakcje skoro masz dwa publiczne, które będą najprawdopodobniej lepiej działać niż Twój. Skrzynki jak z cs:go też nie jest czymś niespotykanym i obstawiam, że będzie to plugin pobrany z pewnego forum, które udostępnia płatne pluginy ze spigot za darmo.

Sam pomysł nie jest czymś nowym. Wygląda to jak kolejny "easy hc" tylko z mniejszym dropem. Jednak on raczej nie przejdzie bo gracze przyzwyczaili się do zdobywania całego ekwipunku w 20 minut i fascynującego pvp gdzie przegra ten, kto nie zje złotego jabłka.

Opublikowano

Jeżeli byś miał dobrą reklamę to byś miał może te 40/90 graczy.

Chociaż ja byś se pograć np.starym freebuild.

Kiedy gracze prosili o działki :)

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Musiałbyś dodać na serwer coś nowego, co by nie znudziło szybko graczy i by nie odeszli z serwera. Sam tryb Survival z trudnym dropem by nie przeszedł od razu, tylko musiałbyś go dobrze zrobić, żeby się nie znudził po dwóch dniach grania, musiałbyś załatwić bardzo dobrą reklamę, ponieważ obecnie ten tryb jest trudno po prostu wybić. 

Opublikowano

@Etaku

@I'm_rudy czemu nie sk? Gracze nie patrza na to czy skrypty czy pluginy :P.
Kiedys sam pisalem skrypty, lecz przerzucilem sie na pluginy i polecam kazdemu :), ale mniejsze "pod pluginy" tez moga sie znalezc.

Dasz mi troche lekcji o pluginach :P

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...