Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwane serwery do nowej sieci serwerów!

cysiuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jestem właścicielem nowo utworzonej sieci serwerów Minecraft i nie tylko. Jesteśmy jeszcze w fazie budowy ale z chęcią już przyjmiemy serwery pod nasze skrzydła.

Nasza sieć kiedyś istniała i liczyła naprawdę spora ilość użytkowników jak i serwerów. Jesteśmy otwarci na propozycje jak i również pomagamy mniej doświadczonym Administratorom w utworzeniu czegoś naprawdę konkretnego.

Co od nas otrzymujecie?

- Dział na naszym forum z specjalną obsługą.

- Pomoc w tworzeniu serwera.

- Reklamę

- Specjalnie utworzone rangi Administratorskie i moderacyjne.

- I Inne

Czego oczekujemy?

- Oczekujemy aby na waszym serwerze widniała informacja że jesteście oficjalnym serwerem (Nazwa sieci).

- I banera który będzie wyświetlany na naszej stronie http://minecraftviewer.com/

Najważniejsze to współpracy i wzajemnego szanowania się (nic więcej) Jak każdy wie serwerownia sama będzie się rozwijać. I pozyskiwać nowych graczy.

Zapraszam gorąco do kontaktu: 2720766 Lub PW tutaj na forum. W celu ustalenia dalszych informacji. Jak i podania linku do naszej serwerowni, nie chciałbym tutaj oficjalnie jej reklamować z względu na regulamin. Pozdrawiam.

Chciałbym również dodać że dla większości użytkowników tego forum ta sieć była dość znana.

Opublikowano

Ja byłbym chętny, możemy resztę przedystkutować na PW ;P

Pomogłem? Daj like, ja coś zyskam a ty nic nie stracisz!

large.gif

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...