Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Folder scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc stwórz folder scripts?

Te twoje posty to żenua :) Koleś już się wypowiedział jak mu pomóc a ty i tak musiałeś napisać swój komentarz FACEPALM 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Może widzieliście tą paczuszkę od Inspired (na pewno widzieliście :) ) I jest taki problem że klikam 2x F6 i nic się nie dzieje. W gl nie działają mi skrypty lua w GoS. Działa tylko zwykły GoS. Wie ktoś coś? :D

Opublikowano

Może widzieliście tą paczuszkę od Inspired (na pewno widzieliście :) ) I jest taki problem że klikam 2x F6 i nic się nie dzieje. W gl nie działają mi skrypty lua w GoS. Działa tylko zwykły GoS. Wie ktoś coś? :D

Bo musisz zaznaczyć żeby ładowało ci twje skryptu jprd... skoro już chcesz go używać to poczytaj instrukcje obsługi na ich forum jak tego używać pozdro. 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Ja  zaznaczyłem i też mi się nie ładują wytłumaczy mi ktoś jak krok po kroku zainstalowac te skrypty pobrałem tą paczkę co kolega wyżej zaznaczyłem w gosie tą nową opcje wybrałem cassio i nic zwykły gos mi sie załadował 

DZIAŁA JUŻ ;]]]]]

Opublikowano

To się podziel co zrobiłeś że działa. Bo mam wszystko zaznaczone i zrobione wg. instrukcji i kicha. Xees - zaznaczyłem i właśnie nie reaguje na 2x F6.

Ta ikonka ";]]]]]" mnie niepokoi...

OK. Trochę głupia sprawa, ale jednak wszystko jest w porządku. Menu od skryptu jest dostępne pod klawiszem SHIFT xD

Opublikowano

To się podziel co zrobiłeś że działa. Bo mam wszystko zaznaczone i zrobione wg. instrukcji i kicha. Xees - zaznaczyłem i właśnie nie reaguje na 2x F6.

Ta ikonka ";]]]]]" mnie niepokoi...

OK. Trochę głupia sprawa, ale jednak wszystko jest w porządku. Menu od skryptu jest dostępne pod klawiszem SHIFT xD

<_<  Jeżeli macie jakieś problemy to polecam wejść na ich forum i trochę tam poczytać. Oczywiście znanie języka ang. obowiązkowe :p

bPF1HEU.png

Opublikowano

Dla jasności. Akurat przypadkiem odkryłem że to pod shiftem jest. Druga sprawa to taka że jakimś cudem ale nie mogłem znaleźć tego że menu od skryptów jest akurat pod SHIFTEM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...