Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EloBuddy czy BoL

Mad3j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co będzie lepsze EloBuddy czy BoL?  Chce kupić paid skrypty do bol'a ale nie wiem co będzie lepsze i czy czekać ;P

Opublikowano

Praktycznie wszystkie skrypty sa za free (wiesz na jakiej stronie....) co do EloBuddy będzie moim zdaniem lepszy bo będzie można używać skryptów z L# które są darmowe jak dla mnie o niebo lepsze od bola ;p

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

W bolu nie lubie najbardziej tego ,że każdy dev ma swoją predykcje, orbwalker itp. i ze skryptami trzeba się j**** i samemu szukać i ściągać pod każdy patch, z EB będzie pewnie inaczej.

Opublikowano

Wyjdzie eb to będziemy mogli gadać narazie to to taka filozofia...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Elobuddy vs BoL w dziale L#. Nieźle. B)

Elobuddy będzie na pewno lepsze od BoL'a.

Dlaczego EB?

+ injectowanie skryptów z L#

+ Evade+, które w fazie beta miało mocnego kopa. Śmiałbym twierdzić, że za jakiś czas, po poprawkach, będzie o wiele lepsze od Evadeee

+ Finn na pewno nie zrobiłby szajsu

+ C#, który daje na pewno większą możliwość dla Developerów(tj. szybszy czas i częstotliwość wykonywanych funkcji), co na pewno jest pozytywnie odczuwane podczas gry na skryptach.

Jak dla mnie, to mogę poczekać nawet pół roku, byleby bezpieczeństwo i power były maksymalnie dopracowane.

EB > L# > BoL > GoS

Opublikowano

Elobuddy vs BoL w dziale L#. Nieźle. B)

Elobuddy będzie na pewno lepsze od BoL'a.

Dlaczego EB?

+ injectowanie skryptów z L#

+ Evade+, które w fazie beta miało mocnego kopa. Śmiałbym twierdzić, że za jakiś czas, po poprawkach, będzie o wiele lepsze od Evadeee

+ Finn na pewno nie zrobiłby szajsu

+ C#, który daje na pewno większą możliwość dla Developerów(tj. szybszy czas i częstotliwość wykonywanych funkcji), co na pewno jest pozytywnie odczuwane podczas gry na skryptach.

Jak dla mnie, to mogę poczekać nawet pół roku, byleby bezpieczeństwo i power były maksymalnie dopracowane.

EB > L# > BoL > GoS

@1373230489-U611928.pngBotals A EloBuddy dla fre urserów będzie miał jakieś hyper ograniczenia jak w L# ?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBotals A EloBuddy dla fre urserów będzie miał jakieś hyper ograniczenia jak w L# ?

Prawdę mówiąc nie wiem, bo nie jestem na bieżąco w temacie.

Z tego co słyszałem, to ma być przez pierwszy miesiąc(?) darmowy, potem PAID 10$/msc(?), natomiast powinny się pojawić płatne(?) skrypty.

Nie jestem w ogóle pewien tych informacji, także nie bierz ich za wiarygodne źródło. To są jedynie plotki, które niekoniecznie się muszą sprawdzić.

Co do ograniczeń dla darmowych użytkowników, to nie mam pojęcia jak będzie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...